Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yetişkin kalp

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=81371
Tarih: 13 Kas 2025 Saat 20:06


Konu: Yetişkin kalp
Mesajı Yazan: alev-kerem
Konu: Yetişkin kalp
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2024 Saat 10:12
https://hizliresim.com/phkvnbd" rel="nofollow - https://hizliresim.com/phkvnbd
https://hizliresim.com/kob2duo" rel="nofollow - https://hizliresim.com/kob2duo
https://hizliresim.com/7g3y54m" rel="nofollow - https://hizliresim.com/7g3y54m

Hocam merhabalar arkadaşımız 42 yaşında. Bildiğimiz sağlık problemi yok. Nargile içen yoğun alkol alan göbekten kilolu biri . İki gün önce karın sertligi şikayetiyle Manavgat devlet Hastanesi'ne gidiyor kan alınıyor bağırsak iltihabı diyerek gönderiliyor. Aşırı terleme olup sıkıntı gecmeyince özel anadolu Hastanesi'nde kalbinden supheleniyorlar sonra bilekten girerek anjiyo yapiliyor aritmi teşhisiyle ilaçlar verilip elektro şokla ritim düzeltilip  eve gönderiliyor . Bu sabah tekrar şok yapılan yerde ağrı hissediyor devlet Hastanesi'ne EKG çekilmeye gidiyor. EKG bozuk çıkıyor tekrar kasıktan anjiyo olmalı diyorlar Manavgat devlet anjio yapamadığı için ozeldeki aynı Dr a sevk edilmiş. Ozeldeki Dr da EKG temiz ancak enfeksiyon 5 kat artmış enfeksiyon tedavisi görecek enfeksiyon dusurulemezse miyokart riski diye bir açıklama yapmış ailenin aktardığı şekilde.
 Aile tereddutte kaldı. Akdeniz Hastanesi'ne mi gidelim? Yapılanlar doğru mu eksik mi?  Verilen ilaçları kullanırken bir Dr kalp krizi geciremez demiş ama EKG si bozuk çıkmış . Bilgiler belki eksik alanıniz da değil hocam ama bizi yönlendirebilir misiniz? İhmalden bir şey atlanmasin diye .
Kullandığı ilaçlar ve ilk günün grafisi 
https://hizliresim.com/5lddqgn" rel="nofollow - https://hizliresim.com/5lddqgn
https://hizliresim.com/j9qzy1x" rel="nofollow - https://hizliresim.com/j9qzy1x
https://hizliresim.com/bgwrtjc" rel="nofollow - https://hizliresim.com/bgwrtjc



-------------
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2024 Saat 13:11
Enfeksiyon filan YOK! 
Akdeniz hastanesine gitsinler.



Mesajı Yazan: alev-kerem
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2024 Saat 15:10
Hocam peki kalp krizi geçirmiş mi yoksa geçirecek olduğunu gösterecek değerler yüksek mi ?Bir tuhaflık olduğu belli de bir şey bilemediğimiz için ne derlerse yapıyoruz el mahkum. 
İmza verip özel hastaneden çıkmışlar eve . Bu raporlari siz nasıl okudunuz ? Yarını bekleyebilir mi ?


-------------
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2024 Saat 18:45
Mutlaka kalbin doğru dürüst tetkiki gerekir. 



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat