Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gelişim emekleme sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26012
Tarih: 20 Ara 2025 Saat 21:16


Konu: gelişim emekleme sorunu
Mesajı Yazan: Banusahin
Konu: gelişim emekleme sorunu
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2010 Saat 13:27


Sevgili Kadir bey;

Kızım Onbuçuk aylık ;  daha ayaklarını basmıyor . Ve dönerek emekliyor. Bu şekilde istediği yere gidiyor. Ve diğer çocuklara göre çok esnek. Geçen bir arkadaşımın kızı da aynı şikayetten önce Nörolog ve ardından fizyoterapiste gitmiş. Kendisine kas zayıflığı olduğu söylenmiş.  Benim kızımda dirsekleri üzerinde durmak istemiyor. Ve basmak konusunda da pek istekli değil. Ayrıca kabızlık sorunu da var acaba ilişkili bir durumun zeminleri mi oluşuyor diye endişelenmeye başladım. 


Ne yapmamı önerirsiniz?



sevgiler.


BANU ŞAHİN



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2010 Saat 18:42
Bekleyin. beklentileriniz için daha çok erken. Mühim bir hastalığı ( kas zayıflığı gibi) olsa idi doktoru farkederdi... Fizyoterapist değil.


Mesajı Yazan: Banusahin
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2010 Saat 21:05


Cevabınız için teşekkür ederim.


 Doktoru ile bu konuyu tam konuşmamıştım aşı döneminden sonra iki aydır pek göremedi. Yarın hemen kontrolüne götüreceğim. 



sevgiler.



Mesajı Yazan: Banusahin
Mesaj Tarihi: 05 Eki 2010 Saat 22:43
 Sevgili Kadir bey;

Hem ortopedist hem de doktoruna götürdüm. Ortopedist detaylı muayene etmedi ama 13-14 aya kadar beklenmesi gerekli dedi. Doktoruysa süreci başlatın (çapa veya Cerrahpaşa ) dedi. Kararsız kaldım. Beklemenin kızımın tedavisinde bir gecikmeye neden olması mümkün mü? Yani beklemek bize birşey kaybettirir mi? 

eğer olmaz ise kaç aya kadar  beklememizi önerirsiniz?


sevgiler




Mesajı Yazan: elif2
Mesaj Tarihi: 06 Eki 2010 Saat 11:01
İzninizle hocam,tutatamdım kendimi,yinede sizin bilginize güvensin arkadaş,ama.
benim kızım 16 aylık tıbasmaya başladı,o zaman sizi tanımıyordum.Bizde nörolog ve fizyote.gösterdik.Acemilik işte çevdemde herkes ayyy ne kadar esnek.kemik yok v.s. gibi laflar edince.Kızım şu an 5 yaşında (imkanlar tabi) bale de 2.yılımız.Smile 


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Eki 2010 Saat 14:09
Anlaşılan, çocuk doktorunuzun bu hususta bilgisi yok... Yoksa, Ortopedistin söylediğini söylemesini beklerdim... Bende ilk mailde söylediğim gibi;  bekleyin derim.. Böyle laf eden bir çocuk doktoruna da sormak lazım, madem gönderilecek bir husus var, aklı şimdiye kadar nerede idi???



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat