Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kaşıntı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17076
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 02:41

Konu: kaşıntı
Mesajı Yazan: mellda
Konu: kaşıntı
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2009 Saat 10:33

Merhabalar Kadir bey, kızım 9 aylık 3-4 gündür sürekli kafasını kaşıyor. Çok kaşındığı için uykudan bile uyanıp kaşıyor, o kadar kaşıdı ki kafasının her tarafı kıpkırmızı oldu. Artık yara yapıp mikrop kapmasından korkmaya başladım, hergün banyo yaptırıyorum ve şampuanla kafasını yıkıyorum. Şampuan alarji yapar mı? Ne yapmalıyım? şimdiden çok teşekürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2009 Saat 11:01
Şampuanını değiştirin. Birde çok terlemesin. Esas terlemek yapar.

Mesaj Tarihi: 13 Tem 2009 Saat 11:29

Merhabalar hocam,  size daha öncede yazmıştım. Kızım sürekli kafasını kaşıyordu ve vücudu kızarmıştı. Sizinde dediğiniz gibi şampuanını değiştirdim ve sıcaktan korudum. Ama kaşıntı ilerledi kafasını kaşırken kanatmaya başladı ve kızarıklar yüzünde de oluşmaya başladı. Sağlık ocağına götürdüm fucicort krem, sulcid şurup ve konazol şampuan verdi. Sizin antibiyotiğe karşı duyarlılığınızı bilidiğimden kullanmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım. (Kızım 9 aylık)

İLGİNİZE ÇOK TEŞŞEKKÜR EDERİM.

Mesaj Tarihi: 13 Tem 2009 Saat 15:34
Ne teşhis koydular, bir yazarmısınız??

Mesaj Tarihi: 13 Tem 2009 Saat 15:52
Çokta fazla birşey anlatmadı sadece mevsimsel alerji olduğunu söyledi. İlaçları kullanırsan geçer dedi.

Mesaj Tarihi: 13 Tem 2009 Saat 16:10
Allerji dedi ise, antibiyotiği sırf eli alıştı diyemi yazdı yani... Anlaşılan, o sağlık ocağından antibiyotiksiz çıkabilen yok.. Siz esas, terletmeyin. sık duş aldırın.

Mesaj Tarihi: 13 Tem 2009 Saat 17:29
ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM.

İLAÇLARI KULLANMAYACAĞIM. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat