rotavirüsü ne kadar zamanda düzelir
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3387
Tarih: 15 Şub 2026 Saat 14:19
Konu: rotavirüsü ne kadar zamanda düzelir
Mesajı Yazan: ifakat
Konu: rotavirüsü ne kadar zamanda düzelir
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2007 Saat 18:25
|
sayın hocamkııma rotavirüsü teşhisi konuldu çarşamba günü ishali oldukça fazla bu gün 6 defa yaptı ve sabaha kadar 8 olur herhalde kusmasıda çok fazlaydı her yediğini kusuyordu ama dün gece serum takıldı ve bu gün az az yedirdim kusması olmadı çok fazla su i.iriyorum ishal için ve su kaybı olaması için bir ilaç kullanıyorum sayın hocam ishali ne kadar daha devam eder 5 6 gündür sürekli ishal hemde az yapmıor çok fazla oluyor bunun bir ilacı varmıdır katı birşey yediremiyorum öğürüyor ve kusuyor ilgilenirseniz çok memnun olurum kolay gelsin
saygılarımla..
------------- Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2007 Saat 10:51
|
Rotavirus 7-10 günde düzelir. İlacı ise ne yazık ki yok. Zamanla kendiliğinden geçecek. Bazı yoğun vakalarda sütün içindeki şekerin emilimi bozulur. Bu nedenle de bebekte pişik gelişir. Doktorunuz sizi yönlendirecektir. Sevgiler...
|
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2007 Saat 14:06
çok teşekkür ederim benal hanım çok dikkat ettiğim için şükürler olsunki pişiğimiz olmadı sürekli yıkamak ve kurulamak işe yaradı çok sağolun
------------- Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
Mesajı Yazan: novembersema
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2007 Saat 01:38
rotavırus yazını okuyunca bende cevap yazmak ıstedım. benımde bebegım 9 aylıkken gecırmıstı. doktorumuz ıshalı ıcın ıshal kesıcı mama tavsıye etmıstı aynı zamanda kusma onleyıcı mama da vermıstı.bebegıne cok gecmıs olsun.bence sende dıkkatlı ol cok bulasıcı cunku oglumdan babasına ve banada gecmıstı alah yardımcın olsun sevgıler
------------- sema
|
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2007 Saat 03:41
a canım ya geçmiş olsun bende eşimden şüpheleniyorum
|
|