Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulakta sıvı birikmesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=56926
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 22:09

Konu: Kulakta sıvı birikmesi
Mesajı Yazan: Yasemin82
Konu: Kulakta sıvı birikmesi
Mesaj Tarihi: 10 May 2017 Saat 15:06
Merhaba.5,5 yaşındaki oğlumda gece yatarken horlama burun tıkanıklığı ve burun akıntısı hiç yoktu burun akmadığı icin kulaklarda işitme problemi oldu.doktorum kulakta sıvı birikmesi var dedi şurup ve burun spreyi verdi.1 ay snra kontrole gelin dedi.bugün gittik hala sıvı var dedi ama oglumdaki horlama ve isitme kaybi duzeldi.ve DALMAN BURUN SPREYİ VE SINGULAIR  ÇİĞNEME TABLET VERDİ .1 AY snra tekrar kontrol dedi.bunun sonu nereye kadar gidecek bana yardımcı olurmusunuz lutfen 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 May 2017 Saat 19:47
Goreceksiniz; o sivi bir turlu gecmeyecek!!!  Bu son 10 senenin en gozde sahtekarlik yontemlerinden biri
de budur..Devamli doktora tasinacaksiniz, her seferinde, cuval dolusu ilaclar kullanacaksiniz, en sonunda
bikacaksiniz ve bu is ilaclarla olmuyor deyip;  Ameliyata razi edileceksiniz.. 
Eski mailleri okuyun.. Bir daha anlatayim:
1- Orta kulak icinde, o boslugu nemli tutmaya yarayan, goz yasi seklinde bir sivi DEVAMLI salgilanir ve
fazlasi, Oztaki borusundan, bogaza akar.
2- Griplerin sonunda, olusan odem sonucu, Oztaki borusunun agzi kapanir ve bu sivi akamaz, birikir ve
kulak zarina tazyik yapar..
3- Bu tazyik sonucu, cocukta; "yeri-gogu" yikacak derecede ve susturulamayan agrilar olur. 
4- Boyle bir durum YOKSA, asla AGRI olmaz ve teshis YANLIS demektir!!!
5- Agri oldugunda; Iliadin DAMLA, (spreyler olmaz), gunde :2x2'ser damla her iki burun deligine, SIRT
USTU YATAR durumda damlatilir ( 3 veya 5 gun)  ve her bir tarafa damlatildiktan sonra, bas o tarafa cevrilip, 1-2 dakika
beklenir.  Sirt ustu yatar durumda spreyler kullanilamaz ve Oztaki borusunun kapali agzinin oldugu yere
kadar ulasamazlar. 

Bunun sonu nereye mi gidecek?? Anlattigim gibi sizi ilaclarla biktirip, bunaltip, Geniz eti-Bademcik ve
Tup ameliyatina razi edene kadar gidecek!!
Siz benim dediklerimi uygulayin, ne siz nede cocuk uzulsun!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat