Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kalp hastası oğlumla gelişimi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22687
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 16:46

Konu: kalp hastası oğlumla gelişimi
Mesajı Yazan: zgundas
Konu: kalp hastası oğlumla gelişimi
Mesaj Tarihi: 11 Mar 2010 Saat 14:31
hocam size daha öncede çok soru sordum sizi tanıdıktan sonra başka hiç bi doktora güvenemez oldum.benim oğlum büyük arter tarnspoziyonu ile doğdu.9 aylıkken sening opr.geçirdi şu anda kalp sağlığı çok şükür iyi.30 aylık 12.600 gr kilosu boyu 93 cm.sizce gelişimi nasıl.ayrıca 30 aylık olmasına rağmen hala pilav ve makarna dışında hiçbişeyi çiğnemiyor.yemek yemeyi hiç sevmedi.kıymalı sebze yemekelrini püre yiyiorikahvaltısını meyvesini hep püre hazırlıyorum.günde 1 bardak sütü zor içiriyorum.pütürlü olunca hemen öğürüp yemek istemiyor.bazı çocuklar çiğneme özürlüdür dediğinizi biliyorum ancak bu zamanla geçicek bi durummudur gerçekten.ona yemek yemeyi nasıl öğretebilrim.her yere yemek taşımaktan ona özel püreler yapmaktan yoruldum istiyorum ki yağtığım her şeyden az yada çok yesin en azından yemeği istesin ama boşuna.yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2010 Saat 11:40
Yeteri kadar aç kaldığında "soğan-ekmek" bile yerde, kolayına geliyor, seni kullanıyor... Hiç merak etme zaman içinde hepsi düzelecek...600 gram eksiği var ama, 3cm. boy fazlalığı, bunun önemli bir şey olmadığının işaretidir. Et ve sütlü gıda ağırlıklı besleyin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat