Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

çeşitli sorular(rota virüs aşısı)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34826
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 13:49

Konu: çeşitli sorular(rota virüs aşısı)
Mesajı Yazan: durucan
Konu: çeşitli sorular(rota virüs aşısı)
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2012 Saat 17:09
3 aylık bir oğlum var.
-- bu ay rota aşısı yapılacak, fakat 4.5 yaşındaki kızıma zamanında yaptırdığımda hiçi gazı olmayan çocuk aşıdan sonra gaz sancıları çekmeye, acillere gitmeye başladık denk mi geldi bilmiyorum ama bir arkadaşımda aynı durumdan şikayet etmişti. o yüzden  oğluma yaptırsam mı bir türlü karar veremiyorum??? siz ne önerirsiniz..
---her banyodan sonra krem yada bebe yağı sürmek gereklimi ben neredeyse hiç sürmüyorum. arkadaşım illa yağlanması gerektiğini söylüyor.sizce??
--- 3 aylık çocuğu geceleri kaç saat arayla emzirmek gerekli, en fazla kaç saat aç kalabilir? o uyanmasa da ben kaldırıp emziriyorum.
teşekkürler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2012 Saat 18:48
1- Asiyi yaptirin. Bunca sene benim hastalarimda boyle bir sey ben gormedim. Dikkat edin, 3.5 ayi gecirirseniz asi yapilamaz. Benim "Bebek gazi" ile ilgili makale ve Alt forum yazilarimi okuyun.
2- Krem yada bebe yagi; cildi kuru olanlar icin, herkez icin degil. Illa yaglanmasi diye bir sey yok...
3- Cocuguna gore degisir. Kilo problemi (azligi) olanlari uyanmasalar da besliyoruz. Kilosu iyi ise, taciz etmeyin.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat