Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Inanılmaz fark .... derin nefes...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61903
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 15:41

Konu: Inanılmaz fark .... derin nefes...
Mesajı Yazan: orhantugba
Konu: Inanılmaz fark .... derin nefes...
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2018 Saat 17:08
Hocam merhabalar 6 yaşındaki kızımın derin nefesinden size çok bahsettim ... ilk anaokuluna başlayınca olduğundan ... değerler eğitiminde bazı duaları öğrettiklerinden bahsetmiştim hosumada gidiyordu taaaaki bu derin nefesler baslayana kadar ... bazen oluyor ki bie duayı bir günde ezberlermiş geliyordu... Hocam siz uyarınca çocuğu istirahata çektim evde... siz uyardiniz beni uygun olmadığını söylediniz ... göğsünü sırtını da dinlettim bisey yok... ve bu durumda çocuğu göndermeyip istirahata çektim evde veee inanılmaz şekilde azaldı bu durum ve nerdeyse bitti diyebilirim... Hocam bu çocuk çokmu bunalmış görünüşte çok mutlu gidiyor ama ruhen özgür olmayı ilgi alanına göre secimler yapmayı seven bir çocuk diğer çocuklarda böyle durumlar yok neden benim çocuğum bu durumu tik yaptı ??

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2018 Saat 17:11
Öyle yapıyordu ki hocam bide ağzında çekip göğsünü kabartıp hihhhh diye veriyordu hemde 2 dakika da bir yapıyordu özellikle dinlenme halinde iken.... gerçekten çok üzücü bir durum 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2018 Saat 19:14
Ne oluyorsa, okul da oluyor.. Cocugu Ruh hastasi yapacaklar.. 
Dualar; insan  uydurmasidir, hicbir dini yarari yoktur. 

Mesaj Tarihi: 18 Ara 2018 Saat 22:14
Hocam büyük ihtimalle göndermeyecek babasıyla karar aşamasındayız... 3 yaşında oğlum var hocam 14 kilo 98 cm... ablasına nazaran güzel yiyen bir çocuk... 1 haftalık ateşi oldu 20 gün önce falan şimdide tırnak dökülmeleri var bununla alakalı sanırsam hocam ? Böyle beyazlasti ortadan altından da incecik gelmiş tırnak.... 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2018 Saat 01:55
Atesli hastaliklar YAPAR.. Onemli degildir, arkadan DUZGUN gelir.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat