Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bebeğim kabız

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2231
Tarih: 09 Tem 2025 Saat 08:36

Konu: bebeğim kabız
Mesajı Yazan: zeynepceren
Konu: bebeğim kabız
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2007 Saat 15:54
Merhaba,
3,5 aylık kızım 12 gündür 3 kez kakasını yapabildi.3.yü fitille yaptı.Hem doktorumuza hem de onun tavsiyesiyle çocuk cerrahına götürdük.Cerrah elle muayene etti.Fitil verdi,öğün aralarında rezene çayı içirmemi ve emzirme sonrası zeytinyağı vermemi söyledi.Bu arada kızım anne sütüyle besleniyor.1 hafta sonra şikayetlerimiz geçmezse film çekeceğini belirtti.Doktordan sonra 2.gün ve hala ıkınmasına rağmen kakasını yapamadı.Bağırsaklarının filmini çektirmek bebek açısından acı verici olur mu?Ne önerirsiniz?
Teşekkürler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2007 Saat 19:53
Merhaba...
Kabızlık nedeni olabilecek bazı hastalıklar vardır. Bebeğinizde önce bunlar araştırılmalı. Belki doktorunuz araştırmıştır, bilemiyorum. Rezeneyi ben kabızlık için hiç kullanmadım. İçirdiğiniz zeytinyağı işe yaramaz, çümkü emilir bağırsaktan geçerken. Dışkıyı yumuşatmaz. Bağırsak filmi çektirmeden önce bebeğinizi görmek isterim. Birlikte çözebiliriz gibi geldi bana... Sevgiler...

Mesajı Yazan: zeynepceren
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2007 Saat 17:40
Cevabınız için teşekkür ederim.Bebeğimi size getirmek istiyorum.Size nereden ulaşabiliriz acaba?
Teşekkürler...

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2007 Saat 20:05
Merhaba...
International Etiler Tıp Merkezi  0212 280 40 30 veya Acıbadem KAdıköy HAstanesi'den ulaşabilirsiniz. Sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat