Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tahlil sonuclari

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62848
Tarih: 24 Ağu 2025 Saat 23:21

Konu: tahlil sonuclari
Mesajı Yazan: fzktu
Konu: tahlil sonuclari
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2019 Saat 11:13
http://4gp.me/bbtc/1556611341300.jpg
merhaba hocam kizimin kan tahlilini gonderiyorum
kizim 12 aylik 8.7 kg 72 cm boyunda 1 yas asilari henuz yapilmadi..
2 gundur haff atesi vardi dun birden artti ve havale gecirdi...ates ve havale makalelerinizi biliyorum sayenizde oglum 4.5 yasinda antibytik ve ates dusurucu hic almadi turp gibi..oglum hic havale gecirmedigi icin kizimda biraz panik oldum sizin yazilarinizi okudum sayinizde rahatladim..
sorum su kan sayiminda hgb si 7.6 viral bir hastalik gecirdigi icin mi bu kadar dusuk...hastanedeki doktor anemisi var ve mutlaka arastirilmali dedi..ayrica doktor augmentin dolven ve calpol yazdi tabi kullanmadim wbc si dusuk tesekkrler iyiki varsiniz

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2019 Saat 11:20

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2019 Saat 17:51
Goruyorsunuz degilmi, Turk doktorlarinin kalitesizligini!! 
Bir caresi de yok, zira bu sekilde egitim aliyorlar.. Tek imkan, sizin egitimli olmanizdir. 
Evet, Viral enfeksiyon.. Bu sekilde ani ates cikmalarinda, burun akintisi, oksuruk gibi arazlar yoksa, 
6.Hastalik olabilir. Atesin dustugu gun, dokuntu baslar..Hicbir tedavi gerekmez. 
HGB degerine, hastalik gectikten sonra, BASKA bir Ozel Laboratuvarda baktirin. Bunlara hic guven olmaz, kalem oynatmis bile olabilirlar.

Mesaj Tarihi: 03 May 2019 Saat 21:49
hocam cok tesekkur ederim 
aynen dediginiz gibi ates bitti ve dokuntuler basladi 6. hastalik..
hgb sine tekrar baktiracagim ancak 23nisan 2018 dogumlu kizimin asilari yapilmadi ve capadaki doktor kan degerleri cok dusuk bunlar iyilesmeden asi yapamayiz riskli dedi..gercekten asi olmasi sorun yaratir mi..tesekkurler

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 May 2019 Saat 21:53
Ne riski??? Resmen  ki.indan uyduruyor!! 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat