Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Adenotonsillektomi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72463
Tarih: 21 Kas 2025 Saat 02:45

Konu: Adenotonsillektomi
Mesajı Yazan: Hayriş19
Konu: Adenotonsillektomi
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2022 Saat 23:39
Merhabalar hocam bir çok kez cevap verdiğiniz ve geniz eti+bademcik ameliyatına onay vermediğinizi biliyorum. Ancak Oğlum 5 yaşında Eylül ayından beri allerjik rinit, adenoid ve tonsilit tanısı ile 4 aydır art arda ve çeşit çeşit antibiyotik kullandık. 3 gün ateşleniyor antibiyotik başlanıyor 5 gün toparlıyor gibi oluyor antibiyotik bittiği gün yine 3 gün ateşli. Kısır döngü 4 ay devam etti. Sonra nazoster, levmont, ventolin, pulmicort, sudafed karması başlandı. Bir çocık doktoru da profilaksi bactrim başladı ancak bir diğer doktorlar alerji uzmanı kontrolünde başlanır dediği için cesaret edip o tedaviyi uygulamadır. Velhasıl hala hastayız. Hiç kg alamıyoruz büyüyemiyoruz. %60 geniz eti ve doğuştan hipertrofik tonsilleri var. 2 Dr ameliyat 2 Dr her hasta olduğunda gelin antibiyotik yazalım ameliyatlık değil dedi. Ancak ben bu kadar antibiyotik kullandığım ve kullanmak zorunda kalacağım için çok endişeliyim kalbe zarar olmasından korkuyorum. Kalp kasını tutabilir romatizma olabilir dediler. Lütfen yol gösterirmisiniz kar/zarar iliikisi yapıyorum işin içinden çıkamıyorum. Teşekkürler 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2022 Saat 02:52
Cok sahtekar doktorlarla karsilasmissiniz!!
1- Sik hastalanmasinin sebebi, o sahtekar doktorlarin verdigi Antibiyotikler, Astim ve Kortizonlu ilaclardir.
2- "Sahtekarligin 3 Safhasi" size cok basarili bir sekilde uygulanmis. Bu konudaki Sabit Forum yazimi okuyun.
3- "Profilaksi Bactrim kullanimi" diye bir uygulama yok! 
4- Bu yasta HER COCUKTA; geniz eti ve bademcikler buyuktur. Bunun mekanizmasini yuzbin kere anlattim ve yazdim.
Bagisiklik ile ilgili makalelerimi okuyun. 
5- Dogustan; "Hipertrofik tonsillit" yoktur. Sahtekar doktor uydurmasidir.
6- Antibiyotik kullanimi kalbe zarar vermez!! 
7- Bu yasta "Kalp Romatizmasi" OLMAZ! Ayrica da; Kalp Romatizmasi her enfeksiyon sonucu OLMAZ.  
Kalp Romatizmasi yapan bakteri SADECE: A-Grubu, Beta-Hemolitik Streptokoklardir. Bunlarin da "Kardiyojenik Tipleri" yaparlar. 
Yapilan sacmaliklari; "Beta diye bir Virus" adli makalemden okuyun.

Bu bilgiler; cocuk sahibi HER aile icin cok onemlidir. Lutfen; "OKUYUN" sozumu kulak ardi etmeyin. 
Makalelerimi, Sabit Forum yazilarimi ve gunluk:Soru-Cevaplari takip edin.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat