Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bademcik ve ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30995
Tarih: 30 Eyl 2025 Saat 01:10

Konu: bademcik ve ateş
Mesajı Yazan: meralbuyruk
Konu: bademcik ve ateş
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2011 Saat 17:09
hocam benim oğlum 25 aylık.6 aylıkken bronşit oldu  ne zamanki sizi buldum hastalıktan kurtulduk artık ne geçse başımızdan size sormadan bişey yapmak istemiyorum...
hocam oğlum yaklaşık 1 yıldır hiç beni telaşlandırmamıştı takiii cuma günü oğlum öğlen uykusundan ağlayarak kalkana kadar...kalktı  oğlum ve bi baktım ateşlenmiş hiç bişeyi yoktu hemen ateşini ölçtüm 39 derece...ılık duşun ardından bi an panikledim oğlumda ağlayınca sürekli.... aile hekimimize gittik muayene etti ateşi çok dedi boğazları şişmiş dedi hemen antibiyotik,dolven ve aferin yazacağını söyledi...bunları kullanman gerek dedi pazartesi yine gel dedi...ama ben bu ilaçların hiç birini almadım calpol aldım ateşi düşmezse veririm diye..2 kere ateşlendi düştü ateşi ertesi gün iyileşti.ama 2 gün sonra öksürüğü ve burun akıntısı başladı...oğluma herhangi bi ilaç kullanmalımıyım ? 2 kereden başka ateşlenmedi öksürük burun akıntısı var hiç halsizleşmedi boğazları sıcak deil yemesi normal sadece birazcık mızmızlaştı huysuzlaştı genel durumunda bi bozukluk yok...ne yapmalıyım hocam beni bilgilendirirmisiniz? şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2011 Saat 10:27
Tipik Grip geçiriyor, sakın Aile hekiminin söylediği hiçbir ilacı kullanmayın, limonlu bal, serum fiz, ve gerekirse ColdMix yeterlidir. Eski maillerede bakın. Zaten yaz mevsiminde bu tip hastalıklar çok kısa ve hafif seyreder.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat