Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bağışıklık(grip)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42883
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 17:46

Konu: bağışıklık(grip)
Mesajı Yazan: ELİF ebru
Konu: bağışıklık(grip)
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2014 Saat 23:48
hocam iyı geceler kızım 26 aylık sayenizde hiç antibiyotik kullanmadan atlattık hastalıkları bu zaman kadar sadece ağrı kesici kullandım fakat aklıma takılan şu hiç ilaç kullanmadan atlatmamıza rağmen cok düzenli beslenmesine rağmen neden çok sık grip oluyor hocam aklınıza ne gelirse yiyiyor sebze et tavuk balık kuru yemişler bitki çayları günde 2 kase yoğurt yiyor hep kendim yapıyorum yoğurduda tavuğunu dahi doğal alıyoruz meyvesinide yiyor çok kalabalık yerlerede gitmiyoruz 18 ay anne sütü aldı babası ve bende çok sık hastalanmıyoruz anlam veremedim hocam neden ayda 1 iki ayda bir mutlaka grip oluyor yani şu tabloda bağışıklığının kuvvetli olması gerekiyor çok titizlenip çok korumacıda davranmıyorum tabikide beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2014 Saat 18:55
Maalesef, Grip virusleri yapilarini sik sik degistirdigi icin, kazandiginiz bagisiklik bir ise yaramaz... Bu sadece,Grip icin gecerlidir.

Mesajı Yazan: ELİF ebru
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2014 Saat 19:22
tesekkurler kadir bey.peki burnunu surekli nazal.aspratorle cekiyorum once serum.fizyolojik sikip sonra aspratorle cekiyorum gunde 6 defayi buluyor bu cekmenin bir zarari olurmu

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2014 Saat 19:36
Bir faydasi yokki, zarari olsun... Burun boslugunun arkasi bogaza acildigindan, Serum fiz, fazlasi oradan akar gider.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat