Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bronsit mi bu yardım edin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50522
Tarih: 05 Eki 2025 Saat 16:23

Konu: Bronsit mi bu yardım edin
Mesajı Yazan: Egeli
Konu: Bronsit mi bu yardım edin
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2015 Saat 01:43
Merhaba KADİR Bey malesef yazılarınızı yeni görebildim. 15 aylık oglumUn bir iki gün burnu akiyordu grip dedik Dr götürmedik üçüncü gün birden burnu tıkandı boğazı balgam doldu aşırı hırıltılı başladı hızlı nefes almaya kalbi hızlı atmaya başladı Dr orta düzeyde bronsit dedi hemen Nebulizator buhar mak alın 2 ml ventolin 2 ml fliksotide bir çay kaşığı su günde üç defa dedi birde zinnat kullandirdi geçmeyince.on gün sonda düzeldi Dr geçmiş tedaviyi kesiyoruz dedi tekrarlarsa buh mak kullanin dedi iki gün sonra yine burun akıntısi ardından hırıltılı ama bu defa eskisi kadar fazla değil herzamanki olmuyorateş yok keyfi yerinde dr goturmedik ama geçmiyor bir türlü bizde buh mak kullanmıyoruz onun yerine okyanus suyu keçi boynunu pek cold mix ıhlamur hattı çiçeği bal veriyoruz ama geçmiyor buhar mak kullanmali miyiz ? Bronşit mi bu ? Ne zaman geçer bir de oğlum çooook terliyor üzerini değişiyorum hep geceleri ve terden dolayı göğsü hep soguk tesekkurler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2015 Saat 02:01
Siz hic, Turk Cocuk doktorlarinin; Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuzmu??? Hepsine, Astim, Bronsit diye uydururlar.. Hemde;"orta duzeydebronsit" ha!!! Yerseniz.

Grip, tabiiki hicbir tedavi ile gecmez, ne yaparsaniz yapin, en az 2-3 hafta surer.. Tabii, Grip derse, bu sure icinde, tekrar gitmeyeceginiz icin, ve astim ilaclari kullandiramiyacagi icin, hic Grip'den bahs etmezler..

Cocugunuz; siradan bir Grip geciriyor, sadece: Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin... Okumaya devam yoksa; Turkiye'de, daha cok kazik yersiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat