Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yine hasta (öksürük)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37841
Tarih: 15 Şub 2026 Saat 17:35

Konu: yine hasta (öksürük)
Mesajı Yazan: ULASKARABACAK
Konu: yine hasta (öksürük)
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2013 Saat 23:50
merhaba hocam 6 ve 2 yaşında iki oğlum yine hasta 
1.büyük oğlum çok öksürüyor ama bal limon veriyorum biraz rahatlıyor ama 20 gündür azalıp çoğalarak öksürük devam ediyor doktora götürmemekte direniyorum cold miks bulamadım gaziantepte viks aynı işi görürmü bide geçmişe dönünce çok haslandığı için ve her defasında ciğere indiği için yapılan tahlillerle alerjik astım raporumuz var korkuyorum acaba gerçekten öylemi astımı bronşiti gribi nasıl ayıra biliriz çoçuğa zarar vermek istemiyorum 
2. küçük oğlum oda 20 gündür sürekli öksürüyor ama dünden beri nefes bile almaya fırsatı yok çok fazla öksürüyor öksürdükçe kusuyor çok halsiz bide öksürüğü biraz yankılı gibi tam köpek havlar gibi değil ama yankılı onunda astım raboru var ve çok bronşit oluyordu şimdi doktora gitmedik ve bal limon içiremiyorum bugün eşimle kolunu bacağını tutup zorla biraz içirdik onuda kustu başka yapılacak bişe varmı şaşırdım çok hasta oluyorlar doktor irsi diyor anlamadım bir yol gösterin ne olur şimdiden teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2013 Saat 02:47
1- Vicks ayni isi gorur.  Allerjik Astim raporunu cope atabilirsiniz. Bizim doktorlara gore, her oksuren cocuk Astim.. "cigere inme " hadisesi ise, verilen oksuruk ve soguk alginligi ilaclari ile bizzat doktor tarafindan olusturuluyor. Baya iyi kaziklar yemissiniz.
2- Dedim ya kacis yok.... Her oksurene Asim diyorlar.
3- Irsi-mirsi bir sey yok, resmen sacmaliyor o doktor.  Her cocuk, okula/yuvaya basladiginde ilk  2 senesi cok Gripli gecer. Tabii evdeki kardesde bundan nasibini alir. Hic merak etmeyin, 2 sene sonra her ikiside iyilesecek.  Hakiki Asim hastasi, hayat boyu ceker, Asimin tedavisi yoktur. Bakalim sizin cocuklar iyilesince, nasil kiviracak bu uckagitcilar.. Eski mailleri okuyun. Cok okuyun, yoksa cok kazik yersiniz.
 sadece benim Grip icin anlattiklarimi kullanin, o sahtekarlarin verdigi hicbir ilaci kullanmayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat