Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aşıyla ilgili

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42712
Tarih: 13 Kas 2025 Saat 18:32

Konu: aşıyla ilgili
Mesajı Yazan: nazlıgüneş
Konu: aşıyla ilgili
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 13:11
Hocam merhaba geçenlerde buradan bir soruyu cevapladınız orada okudum bende 5 aylık 25 günlük kızım var 6. ay aşılarını yaptırıcaz ama hepatit b aşısının ilk 2 dozu yanlış mı olmuş anlamadım hem doğduğunda hemde 1 aylıkken olduğunda da bacaktan yapıldı bu aşıların tutmadığı anlamınamı geliyor 2. sorum geçen tv ye bir doktor çıktı bebeklerin göz akında mavilik olursa d vitamini eksikliği ve raşitizm olduğu anlamına gelir dedi benim kızımda da hafif mavilik var ama bunun dışında başka hiçbir belirti yok bunu nasıl anlayabiliriz şimdiden teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 21:23
Hepatit-B asilariniz, buyuk bir ihtimal ile tutmadi...
Goz akindaki "mavilik" Osteogenesis Imperfekta hastaliginin, ilk 3 tipinde gorulur.. Rasitizm'deki, o doktorun uydurmasidir...
Rasitsm bulgulari: Craniotabes'dir, Rasitik rosaryler dir, Harrison olugu dur, El bileklerinde genislemedir...
Goz aklarindaki "mavilik" her bebekte ilk aylarda vardir.Goz cidarinin ince olmasi ile ilgilidir.. RASITIZM BULGUSU DEGILDIR... O sahtekarin, niyeti baska...

Mesajı Yazan: nazlıgüneş
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 21:56
peki hocam biz napalım hebatit-b aşısını tekrar yaptıralım mı bi sıkıntı olur mu bir doz daha yaptırsak 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 22:17
son 2 gunku mailleri okuyun..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat