Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

orta kulak iltihabı :(

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30735
Tarih: 11 Kas 2025 Saat 12:16

Konu: orta kulak iltihabı :(
Mesajı Yazan: kortopcu
Konu: orta kulak iltihabı :(
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2011 Saat 19:57
19 aylık oğlum 2 gündür 39 dercelerde ateşlee mahvoldu kusmada var  antibiyotik başladılar kan değerleri normal çıktı
ateşi düşürüolar serum soğuk uygulama iğne vs.hadiii 1 saat sonra tekrar ateş ben ne yapabilirim hocammmmm acil yardımmm:(((((((((((
fitil diolar ateş düşürücü şuruplarr ama fayda yok sankii...

-------------
HEdİyE GiBi GeLdİn HoŞgElDin..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Haz 2011 Saat 10:14
Lökosit(WBC) normal çıktı ise, bu Grip demektir, antibiyotik, gerekmez, toplam 4-5 gün ateşiniz siz ( veya doktorlar)  ne yaparsanız yapın olacak.. Eski maillere bakın, Eski üyeler bu hileleri çok iyi biliyorlar.

Mesajı Yazan: kortopcu
Mesaj Tarihi: 10 Haz 2011 Saat 10:46

WBC 8.3

RBC 5.1
MON% 17.7
 değerleri bu hocam. bide bi bakıyorum vücut iyi ama başı ve koltuk altı çok ateşli ölçüyorum 38.5 çok tuhaf  sadece neden belli bi bölgeeDisapprove

-------------
HEdİyE GiBi GeLdİn HoŞgElDin..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2011 Saat 10:00
Gripal (virütik) bir hastalık geçiriyor, antibiyotik gerekmez, toplam 4-5 gün ateşiniz sürebilir. Ateşinin 2-3. günlerinde öksürük ve burun akıntısı başlayabilir. Yazın bu arazlar daha hafif seyreder. Birde, MON&17.7 oranı baya yüksek, bir "Mono test" yaptırıp, Enfeksiyöz Mononükleoz olup olmadığına bakılabilir, bu hastalıkta ateş 7 gün kadar sürebilir, Lenf ve Badedemcikler büyür, bazen döküntü olur, bazende "hayal görmeler" ve sarsaklıklar olur. Herhangi bir tedavisi yoktur. ( Bazı cahil doktorlar size bu hastalığın "Lenfoma" yaptığını söyleyebilir, sakın inanmayın, bu durum sadece Afrika ülkeleri için geçerlidir.)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat