kızım emmek istemiyor ek gıda için ne yapmalı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23310
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 20:31
Konu: kızım emmek istemiyor ek gıda için ne yapmalı
Mesajı Yazan: hafsa
Konu: kızım emmek istemiyor ek gıda için ne yapmalı
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2010 Saat 15:41
|
merhaba hocam kızım 1 hafta sonra 8 aylık olacak daha once danısmıstım sıze kızım emmek ıstemıyor sadece anne sutu 6 aydan sonrada ek gıdalara basladık ama sevmedı.zorla emzırıyordum son donemlerde ıse sadece uykularında emzırıyordum ancak su sıralar kendı ıstesın dıye kendı halıne bıraktım memeyı bıraktı zaten ek gıdaları yemıyor napıcam sımdı sutte bıberonla ıcmıyor suan uykuda bıle emzıremıyorum ne olur bana yardımcı olun hocam
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2010 Saat 13:56
|
Acıktığında ne bulursa onu yer... Hangi usul sizin işinize geliyorsa, o sistemde gidin. Bireron uygun ise, biberon ile süt teklif edin..Sabırlı olun..
|
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2010 Saat 14:26
|
hocam cvbınız ıcın cok tesekkur ederım.bıberon almasını cok ıstıyorum sutede alısır emmese bıle ama su dısında bıberon almıyor.egerkı emzıremezsem ve bıberonda almazsa sut ıhtıyacını nasıl karsılamalıyım veya bıberona alıstırmak ıcın nasıl bır yol ızlemelıyım hocam?
|
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2010 Saat 14:28
|
hocam bırde kızımın burnu sureklı tıkalıydı meger geniz eti varmıs dr amelıyat onerdı baska bırsey yapılamaz dedı sızın fıkrınız nedır genız etı ıcın baska bır tedavı yokmu ılacla?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2010 Saat 14:45
|
8 aylık bebekte geniz etimi??? Doğru dürüst birine gösterin...
|
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2010 Saat 16:43
|
evet oyle soyledı geniz eti var bunda dedi ondan tıkalı burnu sureklı tanıdık bır dr. du dıye guvenmıstık ama baska kbb uzmanına gosterelım ozaman hocam cok tesekkurler canım cok sıkılmıstı rahatlattınız
|
|