Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

3.5 aylik bebekte dizanteri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48114
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 07:06

Konu: 3.5 aylik bebekte dizanteri
Mesajı Yazan: iremkuzeyildiz
Konu: 3.5 aylik bebekte dizanteri
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2015 Saat 17:14
Hicam merhaba 3 aylik bebegimin kakasi dogdugu gunden beri hep koyu yesil ve kotu kokulu yesil olmasinin nedeni cok beslenmesi dediginiz icin bu zamana kadar onemsemedim ama yaklasik 1 aydir kakasinda daha koyu renkte balgamlar var kontrolunu yapan doktora oglumun bezini goturdum dizanteri oldugunu soyledi flagyl diye bi surup verdi kullanmadan once size sormak istedim kullanmalimiyim bu arada oglum gunde 5.6 kere kaka yapiyir ve bazen bezinden tasip kiyafetlerine gececek kadar cok oluyor sadece anne sutuyle besleniyor

-------------
Irem.kuzey

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2015 Saat 22:38
Kilo kaybi varsa, hastaliktir, kilo fazlasi varsa, cok yediginden o sekilde kaka yapiyordur..
3 aylik cocukta; Dizanteri olmaz, sacmalamis.. Eski mailleri okuyun.. Yoksa, bir defa bu sahtekarlarin ellerine bir duserseniz, avuc kadar bebeye "KOlonoskopi" bile yaparlar.

Mesaj Tarihi: 24 Şub 2015 Saat 23:03
Kilo kaybi olmadi bu zamana kadar 2800 kg ile erken dogdu 3 ayinda 6100 kg idi peki balgam olmasinin nedeni ne olabilir

-------------
Irem.kuzey

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2015 Saat 23:44
Kakada "balgam" gibi gordukleriniz, Kalin barsagin ifrazati.. Asri beslenelerde olur. Dedigim gibi, hastaliktan olsa idi, bariz kilo kaybi olurdu.

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2015 Saat 09:12
Anladim hocam tesekur ederim

-------------
Irem.kuzey

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat