Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ilk karma aşımız

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3394
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 13:33

Konu: ilk karma aşımız
Mesajı Yazan: haceeer
Konu: ilk karma aşımız
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2007 Saat 00:14
merhaba benal hanım benim 2 aylık bir bebegim var 18.12.2007 da yani bu salı ilk karma aşımızı yaptırcaz.aşının ateş yaptıgını biliyorum.aşıyı saglık ocagındamı özeldemi yaptırsam bilmiyorum. ateş konusuna gelince ne aralıklarla ateşini ölçmeliyim,ateşi kaç olursa doktora götürmeliyim.beni bu konularda bilgilendiriseniz ve ne gibi tedbirler almalıyım aşı öncesi beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekür ederim.Unhappy

-------------
MUTLULUK TUNAMDA SAKLI

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2007 Saat 11:49
Merhaba...
Özelde sanırım herkes ithal aşı kullanıyor. ateş yapma özellikleri daha az. İki saat sonra ateş düşürücü verin. Sonra da dört saatte bir ateşini ontrol edin. Zaten aşı yaptırdığınızda doktorunuz tercih ettiği ilacı yazar size. Sevgiler...

Mesajı Yazan: bejan
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2007 Saat 17:33
merhaba ben de aşı konusunu merak ediyorum sizler sağlık ocağının kini mi kullandınız

-------------
k

Mesajı Yazan: emiralp
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2007 Saat 11:57

ben oğlum için sağlık ocağınınkini kullandım.2 .ayda yapılan aşıda biraz ateş oldu ama sonrakilerde olmadı.aşı yaptırmadan önce ateş düşürücü vermiştim.bir doktor arkadaşım sağlık ocağınınkileri kullanmamı tavsiye ettiği için özelde yaptırmadım.karar senin tabiki

-------------

Mesajı Yazan: haceeer
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2007 Saat 19:05
bende yaptırdım bişey olmadı ateş falan şimdi çok iyi maşallah saglık ocagında yaptırdım

-------------
MUTLULUK TUNAMDA SAKLI

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat