Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Turkiye'de doktorlara neden güvenemiyoruz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=81781
Tarih: 30 Ağu 2025 Saat 06:17

Konu: Turkiye'de doktorlara neden güvenemiyoruz
Mesajı Yazan: Pürneşe 88
Konu: Turkiye'de doktorlara neden güvenemiyoruz
Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2024 Saat 16:34
Hocam selamlar,  ben hiriltili öksürük şikayetiyle doktora gidince şunları verdiler ama 2 gün gecedir uyutmayan öksürük balgamli hiriltili, aksef 500 oksabron 120 erdobil 300 bricanylduo1.5 mg ve wbc10.16 crp36.5
Maalesef bunları kullandım çünkü gece gündüz sürekli oksuruyordum 4 gün sonunda ates de eklendi akşamları ve bugünkü sonuçlar da şöyle 1/2 saat sedim 19 1 saat sedim 57 crp 88.6 wbc 9.93 ve ben 7 gün ve gecedir sürekli öksürüyorum uyuyamıyorum bugun su ilaçları yazdı geçmezdi hastaneye yapabilirsin dedi koyduğu teşhis de bronşit ve zatürre imiş ilaçlar şunlar fixhaler 12mcg 500 mcg MOXAI 400MG ZIMAKS 
Bende tasikardi var bu ilaçları söylememe rağmen yazdı. Hocam ne olur bana bir şey söyleyin içmedim henüz hiçbir ilacı 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2024 Saat 09:03
WBC:10.16 ve görüyorsunu antibiyotik vermekten asla çekinmiyorlar! 
Bu tür ilaçlar, benim "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımda anlattığım ilaçlardır! 
Bu sayede kendiliğinden iyileşecek olan Gripler, daha ağır hastalıklara dönmekte ve daha uzun sürelerde
 iyileşmektedirler! 
Ondan sonra da: "acaba niye iyileşmedi" diye Röntgenler, bağışıklık testleri, Kültürler, artık ellerinde hangi
 cihazlar varsa, hepsini uygularlar!

Doktorların tamamına "güvenilmez" demek hatalı olur.
Çok şükür, henüz Cerrahi branşlarda, bilhassa Beyin, Kalp Cerrahisi, Kardiyoloji, Göz, Kadın-Doğum'da
yozlaşma yok.
En dikkat etmeniz gereken branşlar: Çocuk, KBB, Nöroloji, Endokrin  ve Allerji dir.

Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2024 Saat 09:30
Hocam çok teşekkürler Smile

Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2024 Saat 10:03
Bu yozlaşmanın sebebi nedir derseniz:
Mevcut hükümetin, BÜTÜN sağlık kuruşlarının; yabancı Finans Kuruluşları tarafından satın alınmalarına 
olanak sağlamış olmasıdır. BU kuruluşlar da babalarının hayrına bu yatırımları yapmadılar! 

Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2024 Saat 10:13
Çocuğuma antibiyotik vermeyeceğim dememe rağmen olsun ben gene de yazayım deyip yazdi doktor, bu başka seviye ... devlet hastanesi de aynı özel de perişan aynı....iyi ki varsınız.

Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2024 Saat 10:30
Ha bir de eczaci sorunsalı, gece için dedigi ilac halusinasyon gorduruyormus, çarpıntı da yapıyor bas donmesi de dedi
 :) 1 paket sigara içiyordum 3 5 taneye düşürdüm bu muhteşem oldu 3 5 sigara hakkında ne dersiniz ?

Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2024 Saat 13:35
Devlet hastanelerinde halkı değil, devleti dolandırıyorlar! 
Bu rezil "Performans" adı altında yapılan ödeme şekli doktorları ahlaksızlaştırdı. 

Sigaraya gelince:  ideali hiç içmemek..
Bırakamıyorsanız, en aza indirmeye gayret edin.

Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2024 Saat 14:45
Çok teşekkürler hocam, sevgi ve selamlarımla...

Mesajı Yazan: Glnrkzy
Mesaj Tarihi: 28 Ağu 2024 Saat 01:31
Hocam affınıza sığınarak YouTube da takip ettiğim bir aile var Norveç e yerleştiler. Orada çocukları dışarıda uyutuyorlar. Hatta kreş uyku saatleri dahil.

Bu annenin çocuğu hasta oluyor ve doktora gidiyor orada ki sağlık sisteminden şikayet ediyordu. Çocuğun kulağı ağrıyor antibiyotik vermiyorlar diye. Yani Türkiye de bizi öyle bir hale getirmişler ki. O antibiyotik alınacak. 

Ben doktora gidiyorum hasta diye aşı tarihini erteleyim diye zorla elime reçete veriyor. Öksürük şurubu, antibiyotik, ventolin. İstemiyorum hocam diyorum  grip çocuk biliyorum. Ama bak bu antibiyotik çok iyi bakteriyel hastalıklar için çok faydalı. Yok hocam grip çocuk bakteri değil diyorum ben yazayım sen ister al ister alma diyor. Ya zorla reçete veren kaç doktora denk geldim böyle

Kapıdan giriyorum geldi benim ilaç sevmeyen hastam diyor. Hocam diyorum ilaç sevmeyen demeyelim. Gereksiz ilaç sevmeyen diyelim. Bakın o reçeteyi kullanmadım ama iyileşti sonuçta diyorum. 

Biri yine acilde ventolin vermek istedi kabul etmedim gece fenalaşır yoğun bakıma almak gerekir diye korkutuyor. Olursa getiririm diyip kaçıyorum. 

Sizi 11 yıldır takip ediyorum. Artık uyandım. Bir kaç doktorumuz var yine internet üzerinden takip ettiğim. Antibiyotik, d vitamini, ventolin, bakteri, virüs, ateş konuları ile ilgili birebir sizin gibi düşünen. Zaten 2x2 =4 onları ve sizi takip edip notlar alıyorum. Onları çocuklarıma bırakacağım. Torunlarımı da bu şekilde büyütmeleri için. Yoksa bu ilaç çetesi git gide güçlenir hale geliyor. 

-------------
Her şeyin başı sağlık

Mesaj Tarihi: 28 Ağu 2024 Saat 11:16
Maalesef öyle! 
Aklın yolu bir dir! 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat