Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kendim için

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=68949
Tarih: 16 Kas 2025 Saat 17:01

Konu: Kendim için
Mesajı Yazan: nevin53
Konu: Kendim için
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2021 Saat 18:24
Merhaba Kadir hocam bransiniz değil ama bem troid hastasiyim 46 yasindayim gebelikte  yukseldi o gun bugündür ilac kullanıyorum çünkü ilacsiz dönemde tekrar yukselise geçiyor degerlerim.Hocam bir de masa basi çalışaniyim hareketim kısıtlı az yesemde kilo veremiyorum, cok cabuk acikiyorum Bu yuzden doktora danistigimda bana diaformin 850 mg onerdi.Bu ilaci yaklasik 15 gundur kullanıyorum. Ekim ayinda tsh değerim 4 iken dün olcturdugum de 10 90 cikmisti bu ilacin yan etkisi olabilir mi.

Tsh yukselince 50 mg olan  ilacımın mg 100 e cikardı 15 gun sonra tekrar olcturecegim.
Siz herseyi yiyn ama az yiyin dediginizi hatirliyorum bir yazinizda.Kebapci orneginiz vardi.Pilav makarna tuketmeyin,bugday ekmegi tüketin.Yemege once corbayla baslayin arkasindan etli yemek tüketin  yazıyordu diye hatırlıyorum . Hocam bu kriz seklindeki acliklar icin ne onerirsiniz.Yanima kutu sutu ceviz  alıyorum aralarda acıkırsam tuketeyim diye.
Hocam sizi tanıdıktan sonra  doktorlara pek itibar edemiyorum, o yüzden degerli vaktinizi alıyorum. Iyi ki varsiniz hocam 

Saygılarımla 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2021 Saat 19:45
Aclik hissettiginizde; 2-3 adet kuru kayisi, veya murdum erigi kurusu atistirin. 
Yavas yiyin, hemen yutmayin! Diaformin'e devam edebilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 21 Şub 2021 Saat 13:31
Cevabiniz icin çok teşekkür ederim hocam.

Hocam bir de benim anlimda ara ara kasintili kizarikliklar olusuyor,kaşıyınca pul pul dokuluyor Ne yaptiysam denediysem gecmedi

Mesaj Tarihi: 21 Şub 2021 Saat 19:04
Oradaki derinin yapisi, bir nedenle (??) degismis.. 
2 hafta; Elidel krem, gune:2x1 surun. Az miktarda,  Ince bir tabaka olsun ve iyice yedirin. 

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2021 Saat 18:12
Merhaba Kadir hocam, kremi kullanmaya basladim iyi de geldi ta ki bugun oglen gunese cikana kadar, soyle ki hic yuzumde gunes kremi olmadigi icin hemen yuzum kizariyor.,o problemli bolgede hafiften kizardi.Gunes kremi kullansam uygun olur mu.Affiniza siginarak bana gunesi kremi  onerebilir misiniz.
Saygilarimla

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2021 Saat 19:10
Gunes kremi kullanin. Marka onemli degil. Turkiye'de olmadigim icin, oradaki markalari bilmiyorum. 
Gunes, hadiseyi arttirabilir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat