Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grip için....

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31260
Tarih: 22 Kas 2025 Saat 22:34

Konu: grip için....
Mesajı Yazan: elmur
Konu: grip için....
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2011 Saat 10:19
merhaba kadir bey,
birkaç gündür eşimle birlikte boğaz yanması şikayetimiz vardı.. şimdi buna burun akıntısı da ilave oldu .19 aylık oğluma geçmesinden korkuyorum ..tedbir olarak ne vereyim ?birde umca adlı damlayı tavsiye eder misiniz ? özellkle bebeklerin kullanımında sizce kullanabilir mi ?ilacın üzerinde 1 yaş üstüne kullanılabileceği bitkisel olduğu yazıyor. kullanan arkadaşlarım vardı. ben size sormadan kullnmak isemedim. kullanayım mı sizce .. teşekkürler .. iyi çalışmalar....

-------------
BEN DE ANLADIM :)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: elmur
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2011 Saat 10:23
birde kadir bey boğaz için dondurma yemek lazımmış.. yani öyle bi durumda sıcak yerine soğuk mu yemek yedirmek gerekiyor?

-------------
BEN DE ANLADIM :)

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2011 Saat 11:53
Saf Alkol (Etanol) ihtiva eder. Üzerindeki yazıları okuyun. İlaç dozunda alınması ile bile "araç kullanmayın "der..Ayrıca bitkisel lafına kanmayın. bitkisel olması o ürünü emniyetli yapmaz. Unutmayın, Afyon'da bitki dir. Gripal enfeksiyon geçiriyorsunuz, Şu anda hastalığın "aktif" safhasında dondurmayı tavsiye etmem.. Gripal enfeksiyonları hiçbir ilaç iyileştirmez, bulaşıculığını önlemez. Eski insanlar da Grip olduklarında "kanyak" içerek kendilerini tedavi etmeye çalışırlardı , buda ona benziyor. Zira Alkol etkisi ile damarlar genişler ve doku tamiri daha rahat olur, şahıs kendini daha iyi hisseder ama doğrudan bir faydası yoktur, tavsiye etmem..  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat