Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Akciger Filmi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=67618
Tarih: 26 Oca 2026 Saat 21:53

Konu: Akciger Filmi
Mesajı Yazan: kubraeruygun
Konu: Akciger Filmi
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2020 Saat 10:34
Hocam merhabalar.
Oglum 8 aylikken grip ardindan cigerlerinde hirilti oldu. Biraz uzun bir sureden sonra bu hirilti gecti. Su an alti yasinda. Dun covid temasli oldugumuz icin akciger filmi cekildi ve onceden bronsiolit tarzi bir hastalik gecirip gecirmedigi soruldu. Daha evvel bir kez daha film cekilmis ayni soru baska bir doktor tarafindan da sorulmustu.
Gunluk yasantisinda herhangi bir problem olmasa da bu bulgunun surekli karsima cikmasi tedirgin etti. Gecmeyecek bir hasar mi var cigerlerde sizce? Odaciklardan birinde darlik var gibi bir sey soyledi doktorlar. Cozumu var midir? Ilerleyen donemde bir sorun yaratir mi? 
Simdiden tesekkurler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2020 Saat 16:41
Unutun!!
Astım, Bronşit ve Bronşiolitin Röntgen bulgusu yoktur.
Hle kalıcı leke hiçbir şekilde olmaz.
Bulanık suda balık avlamaya çalışıyorlar.

Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2020 Saat 16:53
Oncelikle cevabiniz icin size cok tesekkur ederim. zamaninda sizin skain yapmayin dediklerinizi birakarak bu hiriltiyi kesmistim. Peki hocam ciger filminde cikan bu sey nedir sizce? Evde sigara iciliyor mu bronsiolit gecirdi mi diyorlar. Uc farkli doktor da ayni seyi goruyor rontgende

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2020 Saat 16:57
İnandınız mı??
Ne tavsiye ettiler?? 
Böyle uzun süre sonra görülebilecek durum; bir tek "Lober Pnömoni" geçirenlerde olabilir ve HİÇBİR
önemi yoktur.

Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2020 Saat 17:12
Kafam karisti acikcasi ve tabiki tedirgin oldum. AnnelikSmile. Hicbir sey soylemediler acikcasi tedavi icin falan sadece sorup o gunku hastaligina dair ilac verdiler. Hatta son doktor ates dusuurucu disinda hicbir seye gerek yok dedi. Tesekkur ederim hocam icimi rahatlattiginiz icin. Iyi ki varsiniz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat