Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bebeğim kusuyor :(

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Aşılar & Hastalıklar
Forum Tanımlaması: Aşılar & Hastalıklar
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4936
Tarih: 12 Ağu 2025 Saat 02:04

Konu: bebeğim kusuyor :(
Mesajı Yazan: berra
Konu: bebeğim kusuyor :(
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2008 Saat 11:33
günaydın kızlar bebeğim kusmaya başladı dün doktora götürdüm idrar tahlili verdi beceremedim evde yapıp pazartesi götüreceğim ama genel kontrolde bi sorun  yok dedi ama bebeişim çok kusmaya başladı moralim çok bozuk...

-------------
http://lilypie.com">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2008 Saat 13:26
Geçmiş olsun çokkkkUnhappy Sadece anne sütü mü alıyor canım?

Mesajı Yazan: KEREMIM
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2008 Saat 23:49
cok gecmis olsun...sanirm 4.5 aylik bebisin...ek gidalara baslamismiydin bilmiyorum ama...eger basladiysan alerjik bir durumda olabilir...benim ogluma peynir vermistim...protein alerjisi oldugu icin kusmus....tabi cesitli nedenler olabilir...uzulme canim bagisiklik sistemleri boyle boyle alisip saglikla buyuyecekler...

-------------
Omrum

Mesaj Tarihi: 03 Şub 2008 Saat 14:27
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

hayır canım doğduğundan beri mama takvyeside yapıyorum bu aralar ek gıdayada başladık

-------------

Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2008 Saat 15:01
  su ve yoğurdu ılıtarak vermeye çalış.üşütmede olabilir idrar enfeksiyonuda kusma ile belli oluyor  ondan tahlil istemiştir.geçmiş olsun canımApprove

Mesaj Tarihi: 03 Şub 2008 Saat 19:20
Orjinalini yazan: berra berra Yazdı:

hayır canım doğduğundan beri mama takvyeside yapıyorum bu aralar ek gıdayada başladık

O zaman bence fazla geliyor da olabilir canım. Bir de az versen belki sorun hallolabilir mi acaba? Başka aklıma gelmiyor ama doktora danışman daha doğru olabilir. Clown

Mesaj Tarihi: 03 Şub 2008 Saat 22:16
canım yarın idrar tahlili yaptıracağım bana kalırsa tüm belirtiler idrar yolu enfeksiyonunu gösteriyor

-------------

Mesaj Tarihi: 03 Şub 2008 Saat 22:49

canım yarın idrar tahlili yaptıracağım bana kalırsa tüm belirtiler idrar yolu enfeksiyonunu gösteriyor
Geçmiş olsun canım. Biz de doktor kontolüne gideceğiz yarın. Benimki de kusuyor ama öksürük nedeniyle geyirirken çıkartıveriyor. Umarım iyi sonuçlarla geliriz yarın akşama.Clown

Mesaj Tarihi: 04 Şub 2008 Saat 11:57

Geçmiş olsun canım. Biz de doktor kontolüne gideceğiz yarın. Benimki de kusuyor ama öksürük nedeniyle geyirirken çıkartıveriyor. Umarım iyi sonuçlarla geliriz yarın akşama.Clown
canım ben geldim idrarı temiz çıktı  ama bu sefer reflüden şüphelendi mide ve iç organlarının filmini istedi

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Şub 2008 Saat 12:30

canım ben geldim idrarı temiz çıktı  ama bu sefer reflüden şüphelendi mide ve iç organlarının filmini istedi

Ay sevindim canım. Biz daha gitmedik. Saat 3te randevumuz var. Biz biraz tembeliz. Zor adapte oluyoruz güneLOLLOL O nedenle akşama ben de sana haberleri veririmClownUmarım reflü de çıkmaz. Ay reflü hamişken oldum ben 1 ay boyunca iğrenç bişidiiiiiDead Allah kolaylık versin hamişlere. Bence bişicik yok seninkinde fazla yiyor. İyi düşün iyi olsun. Öptüm.Approve

Mesajı Yazan: bıdık
Mesaj Tarihi: 04 Şub 2008 Saat 13:50
öncelikle geçmiş olsun canım..benim bir yakınımın da bebeği her yemekten sonra kusuyordu,doktor reflü dedi..inşallah basit  bir şeydir,tekrar geçmiş olsun..

Mesajı Yazan: botag
Mesaj Tarihi: 04 Şub 2008 Saat 14:55
Canım enim kızım da tam 6 ay istinasız her emmeden sonra kustu.Doktorumuz ve tanıdığım birkaç çocuk doktoru da 6 aydan sonra yavaş yavaş azalacağını söylemişti.Bebeklerin mide kapakları yeterince çalışmadığı için olduğunu söylediler.6.ayından sonra gerçekten gitgide azaldı.Şimdi kızım 10 aylık maşallah artık hiç kusmuyor.Sanırım seninki de öyledir.Geçmiş olsun canım.(Bu arada ilaç kullanmadık)

Mesaj Tarihi: 04 Şub 2008 Saat 15:12
Orjinalini yazan: botag botag Yazdı:

Canım enim kızım da tam 6 ay istinasız her emmeden sonra kustu.Doktorumuz ve tanıdığım birkaç çocuk doktoru da 6 aydan sonra yavaş yavaş azalacağını söylemişti.Bebeklerin mide kapakları yeterince çalışmadığı için olduğunu söylediler.6.ayından sonra gerçekten gitgide azaldı.Şimdi kızım 10 aylık maşallah artık hiç kusmuyor.Sanırım seninki de öyledir.Geçmiş olsun canım.(Bu arada ilaç kullanmadık)
sağol canım inşallah benim kızımınkide basit birşeydir

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Şub 2008 Saat 20:41
Ben hastaneden bir saat önce dönebildim.Unhappy Anam ne oldu anlatayım da gülüverin. Pnomokok aşısı yapıldı kan alındı idrar için altına o poşet kondu beklemeye başladık saat 14,30da muayeneye girip 15,00de bitmişti. Bekle bekle yapmazzzzzLOLLOL  Amanınn ne bekledik sonra herkesler gitti nöbetçi hemşire geldi sonra bi baktık yapmışşşş. Nereye peki bezeeeeeeeeConfused Amaaaaaan sinir oldum yaaaa. Artık ben de o poşetten alıp eve geldim cumartesi tekrar kontol var. Kusma sanırım öksürükten kaynaklıymış benimkinde. Bir de üst dişten de olabilirmiş kocaman şişmiş patlayacak. Ama kan tahlilimiz çok iyi çıktı. Genel sağlık durumu da çok iyiymiş. Boy 72 oldu, kilo ise 9,560 çıktı. Ama idrar tahlili yok tabi ki.Unhappy Neyse sabırlı olmak lazımmış. 5 saat hastanede kaldıkLOLLOL

Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 04 Şub 2008 Saat 20:48
duygucum geçmiş olsun neyi var prensesin tahlil istedi dr,bu arada imzadaki pozuna bayıldım ,öp fıstığı benim içinApprove
canım nasıl oldu berra bugün nasıl kusma devam ediyor mu merak ettim iyi haberlerle gel inşallahApprove

Mesaj Tarihi: 04 Şub 2008 Saat 21:00
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

duygucum geçmiş olsun neyi var prensesin tahlil istedi dr,bu arada imzadaki pozuna bayıldım ,öp fıstığı benim içinApprove
canım nasıl oldu berra bugün nasıl kusma devam ediyor mu merak ettim iyi haberlerle gel inşallahApprove
Canım rutin kontrole götürdüm. Teşekkür ederiz Özlemcim. Fotoğraftaki kıyafeti saklıycam kuru kafa tulum LOLLOLSaçındaki bantla hiç uymasa da çok yakışıyor.LOL9 ayını doldurdu bugün. Birşey yok ama tahlil yapalım emin olalım diye yaptırdık. Ama idrar tahlili yaptıramadık malesefLOLLOL Kan tahlilini de demir oranı için istedi doktorumuz. Bana ellerinize sağlık dedi yine öksürüyor olmasına rağmen. Çok güzel bakıyorsunuz. Hastalarımdan ilk sıradasınız dedi. Havalara uçtum yahuuuClown

Mesaj Tarihi: 04 Şub 2008 Saat 23:12

Ben hastaneden bir saat önce dönebildim.Unhappy Anam ne oldu anlatayım da gülüverin. Pnomokok aşısı yapıldı kan alındı idrar için altına o poşet kondu beklemeye başladık saat 14,30da muayeneye girip 15,00de bitmişti. Bekle bekle yapmazzzzzLOLLOL  Amanınn ne bekledik sonra herkesler gitti nöbetçi hemşire geldi sonra bi baktık yapmışşşş. Nereye peki bezeeeeeeeeConfused Amaaaaaan sinir oldum yaaaa. Artık ben de o poşetten alıp eve geldim cumartesi tekrar kontol var. Kusma sanırım öksürükten kaynaklıymış benimkinde. Bir de üst dişten de olabilirmiş kocaman şişmiş patlayacak. Ama kan tahlilimiz çok iyi çıktı. Genel sağlık durumu da çok iyiymiş. Boy 72 oldu, kilo ise 9,560 çıktı. Ama idrar tahlili yok tabi ki.Unhappy Neyse sabırlı olmak lazımmış. 5 saat hastanede kaldıkLOLLOL
canım ben idrar tahlilinden neler çektim sen bir bilsen neler denedim ama hep beze yaptı  bu sabahta nasıl oılduysa kendisi yarı beze yarı torbaya yapmış ben artık hastanelerde saatlerce beklemeye bıktım poşeti alıpta evde yaptırıyorum artık ama kan tahlilinde sorun çıkmadığına sevindim diğer mesajındda doktorun sana teşekkür etmiş sanırım çok sevindim bir anne için duymak istediği hele ki bir doktordan duymak istediği ilk ve önemli bir söz yani tebrik ederim seni...Clown

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Şub 2008 Saat 23:13
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

,

canım kusmazmı hemde nasıl kıyafet değiştirmeye yetişemiyorum ya perşembe gününü iple çekiyorum

-------------

Mesaj Tarihi: 05 Şub 2008 Saat 00:46

canım ben idrar tahlilinden neler çektim sen bir bilsen neler denedim ama hep beze yaptı  bu sabahta nasıl oılduysa kendisi yarı beze yarı torbaya yapmış ben artık hastanelerde saatlerce beklemeye bıktım poşeti alıpta evde yaptırıyorum artık ama kan tahlilinde sorun çıkmadığına sevindim diğer mesajındda doktorun sana teşekkür etmiş sanırım çok sevindim bir anne için duymak istediği hele ki bir doktordan duymak istediği ilk ve önemli bir söz yani tebrik ederim seni...Clown
Ay ben de sonunda iki tane aldım cumartesi kontrolde koyacağımLOLLOLDers oldu bana da.
Ay doktordan böle bişi beklemiyordum bu sefer ama bana teşekkür edince sevindim evet bence de her anne duymak istiyor. Teşekkürler canımmmClownApprove

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat