Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bademcikte kılcal damar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72735
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 23:05

Konu: Bademcikte kılcal damar
Mesajı Yazan: ayyssee
Konu: Bademcikte kılcal damar
Mesaj Tarihi: 19 May 2022 Saat 19:40
İyi aksamlar hocam, 3.5 yaşındaki kızım kreşe gidiyor, bi kaç defadır dondurma yedikten sonra bogaz enfeksiyonu geçiriyor, dun yine dondurma yedi aksam atesi cikti, hic bisey yapmadım ilik banyo sonra burnu da tıkalı gibiydi iliadin damla damlattim balli limon verdim yatti, gece kalkti biraz oyalandi sabah atesi düşmüştü, aksam üzeri yine atesi cikti, boğazına baktığımda bademcikleri şişmiş iki bademcikte de şerit halinde kılcal damarlar var, daha once dondurma yedikten sonra ertesi gün tonsilit olmustu, yine mi tonsitlit acaba 🥲 bademcikteki kılcal damarlar neden oluşur hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 May 2022 Saat 17:47
Ateş+Agız kokusu+ Dili kaplayan pas tabaksı yoksa, kesinlikle Antibiyotik gerekmez.
Yazılarımı okuyun.

Mesaj Tarihi: 20 May 2022 Saat 17:53
Atesi var koku yok henüz boğazı da temiz, bademcikleri sis ve yutkunurken zorlaniyor, bugun ateşin 3. Günü balli limon, iliadin damlaya devam ediyorum, etmez miyim hocam şimdiye kadar sadece iki defa kullandik biri boş yere 😰 ikincisi tonsilit oldu Mehmet Ali sehitogluna götürüyorum kbb, 3 4 defa dondurmadan hen sonra olması şaşırtıyor beni, boğazı temiz ama bacaklarım ağrıyor ayaklarım ağrıyor deyince yine mi tonsilit oldu acaba diye düşündüm

Mesaj Tarihi: 20 May 2022 Saat 18:49
1- 3.5 yaşında Tonsillit OLMAZ.
2- Bu yaşta: Kalp Romatizması veya Akut Eklem Romatizması OLMAZ. 
3- Tonsillit, asla bacak ağrıları yapmaz. 
Bir daha ağrıdan şikayet ederse. 1 ölçek Calpol içirin.

Mesaj Tarihi: 20 May 2022 Saat 19:42
Tesekkurler hocam sagolun 🙌

Mesaj Tarihi: 22 May 2022 Saat 12:48
İyi günler hocam, bugun 5. Gun ve kızımın atesi hala düşmedi gündüz biraz daha iyi gibi ama gece atesi yükseliyor, antibiyotik vermedim şimdiye kadar ama dün akşam karnım ağrıyor bacaklarım ağrıyor dediği için dolven verdim, gece 3 e kadar oksurukten balgamdan yatamadı, devlet hastanesi aciline goturdum virale benziyor 2 3 gün sonra geçmezse antibiyotik başlayın dedi ilginç bi şekilde, alismisiz doktorların antibiyotik yazmasına 😅 İstanbuldayım demiştiniz irtibat numarasından ulaşıp size muayene olmamız mümkün mü 

Mesaj Tarihi: 23 May 2022 Saat 06:26
Mümkün.
Ev telf: 0(216)385 6353
Cep telf: 0(532)226 4077

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat