Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

dusme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54946
Tarih: 10 Haz 2026 Saat 16:58

Konu: dusme
Mesajı Yazan: papatyam13
Konu: dusme
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2016 Saat 20:04
hocam merhaba,
kizim yarim saat once cok kotu dustu.kizim 2.5 yasinda.abisi ustune yuruyunce geri geri gitmeye basladi ve sirt ustu dustu.kafasinin arkasini cok sert carpti.halinin ustune dustu ama hocam sanki kafasindaki kemikler eziliyormus gibi beni cok kotu etkileyen bir ses cikti.hocam sizin ev kazalarindan bi sey olmaz dediginizi biliyorum ama kafasindan gelen o ses neydi?dr a goturelim mi?
cok tesekkurler iyi ki varsiniz.

-------------
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2016 Saat 21:29
Cocukta bir bayilma, suur kaybi, kasilmalar olmadi ise, gerek yok..

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2016 Saat 00:11
hocam dustukten hemen sonrasini soruyorsaniz  bunlarin hicbiri olmadi.cani yaninca agladi tabi.ama sonra sustu.dusdukten 15-20 dk sonra anneanne ve teyzesiyle telefonda konustu.dusdukten bir bucuk saat sonra da uyudu ama her zaman ben yatagina gotururdum yatakta biraz oynar sonra kendiliginden uyurdu.bugun kendisi oturma odasina uyudu ksldi bu beni cok korkuttu hocam.sık sık kontrol ediyorum normal uyuyor.dort bucuk saat olmus hocam duseli.uyuyup kalmasi tek basina onemli bir belirti mi siz ce?

-------------
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2016 Saat 05:29
Uyandiramazsaniz, ve SESLI horluyarak uyuyorsa, o zaman gosterilmesi gerekir. Acil yapilacak bir sey yoktur, sadece; Hastane ortaminda takibi gerekir. Tabii, her hastane olmaz, gerektiginde, Beyin ameliyati yapabilecek bir hastane olmasi gerekir.
Takip edilme; solunum veya kalp durma riski oldugunda, ameliyata alinir.
Birde Rontgende; "Cokme kirigi " varsa, bu arazlar beklenmez ama ev ici dusmelerinde bu kiriklar pek olmaz. Vurma, veya trafik kazalarinda olur.

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2016 Saat 10:28
hocam gece uyandirmayi hic denemedim ama horlama yoktu.bir kere sayikladigini duydum konusuyordu.sabah da normal uyandi.sadece bana bu sabah fazla mizmizlaniyor gibi geldi.hocam onun disinda farkli bir sey yok kizimda.48 saat mi takip etmeliyiz?anlattiklarimdan sonra evde takip etsek olur mu?

-------------

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2016 Saat 19:55
Muhim bir sey olsa idi; sabah uyanmazdi..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat