Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Oğlum Geceleri Hasta(öksürük)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34244
Tarih: 20 Tem 2025 Saat 21:33

Konu: Oğlum Geceleri Hasta(öksürük)
Mesajı Yazan: erencan
Konu: Oğlum Geceleri Hasta(öksürük)
Mesaj Tarihi: 25 Nis 2012 Saat 22:39
Kadir Bey Merhaba

19 aylık oğlumun gelişimi normal. 2 gecedir derinden gelen bir öksürüğü var. Dolu dolu sanki ciğerden öksürüyormuş gibi geliyor bana. Nefes alırken de zorlanıyor ağızdan alınca tıkanıyor.
Ateşi yok, burun akıntısı tıkanıklığı yok gibi şimdilik. Gündüzleri de bu kadar dolu dolu hırıltısı ökrüğü yok. Doktora götürmeye çekiniyorum gereksiz ilaç verirler diye. Ben çalşıtığım için de annneanne bu ilaçları kullanır ben yokken. Ballı limonlu su veriyoruz. Sizce ne yapmalıyız başka. Nasıl bir hastalık olabilir. Dışarıda oynamayaı çok seviyor oğlum. Yerlerde, topraklarla,kumlarla, başka çocuklarla haşır neşir. Dışardan veya başka çocuklardan hastalık bulaşmış olabilirmi.Teşekkürler..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Nis 2012 Saat 23:29
Cok az bilgi var. Ates, nezle hali yoksa, bir Bronsit durumu olabilir, sizin genede bir gostermeniz gerekir. Veya 1-2 gun Bricanyl sirop; gunde 3x1 olcek baslayin, iyi gelirse, bronsit demektir, devam ederiz.

Mesajı Yazan: erencan
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2012 Saat 22:22
Hocam; burun tıkanıklığı akıntısı , huysuzluk ve istahsızlık da basladı. Doktora goturduk. Korkulcak bir seyi olmadıgını, bogazının balgamla doldugunu soylediler. Brodil ve peditus şurup ile illadin burun damlası ve sinomarin burun spreyi verdi. Şurupları kullanayımmı. Peditusu kullanmak istemiyorum ama diger surup hakkında bilgim yok. Burun damlalarını kullanabilirim sanırım. Cok tresekkürler..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2012 Saat 22:56
Brodil, oksurtucu ve balgam sokucudur. Tadi biraz acidir. Peditus ise oksuruk bastiricidir. Yani tam tersi ilaclar.. Hicbirini kullanmayin, benim Grip icin anlattiklarimi kullanin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat