Varikosel ameliyati
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik Öncesi Dönem
Forum Tanımlaması: (Hamilelik Öncesi Dönem Hakkında)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35373
Tarih: 27 Haz 2025 Saat 18:15
Konu: Varikosel ameliyati
Mesajı Yazan: Milena
Konu: Varikosel ameliyati
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2012 Saat 15:51
Lutfen yorumlarinizi bekliyorum
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2012 Saat 15:52
Merhaba kizlar.Esi varikosel ameliyat olup da normal yolla gebe kalan oldumu?
|
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2012 Saat 18:05
Ya ne olur bakip da gecmeyin.konu komsuda,akrabada ne bilim iste varikosel duyduysaniz yazin.normal yolla kac faizle hamile kalindi.Lutfennnn...
|
Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2012 Saat 18:17
merhaba benim abim oldu bu ameliyatı ameliyatın 3.ayında yengem hamile kaldı rabbim derdinizi verdiyse dermnınızıda veriri inş. en kısa zamanda meleğinizi kucağınıza almanızı dilerim
------------- KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2012 Saat 18:20
nurten... Yazdı:
merhaba benim abim oldu bu ameliyatı ameliyatın 3.ayında yengem hamile kaldı rabbim derdinizi verdiyse dermnınızıda veriri inş. en kısa zamanda meleğinizi kucağınıza almanızı dilerim | Merhaba bacim.InshaALLAH dediyiniz gibi olur.Allah abinizin yavrusunu da anali babali buyutsun.Bekliyorum zaten.Ameliyatdan 1yil gecdi.
|
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2012 Saat 13:11
Qaliba esi varikosel olan yox.inshaALLAH hic olmasin.hic birimiz sikinti cekmeyelim.yavrularimiza kavusalim artik...
|
Mesajı Yazan: burak7
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2012 Saat 16:02
canım benim kardeşimin eşi oldu.. sperm sayısı 1 milyondu. 6. ayında kardeşim hamile kaldı, hatta bebekleri 1 aylık oldu bile...
|
Mesaj Tarihi: 08 Ağu 2012 Saat 10:10
burak7 Yazdı:
canım benim kardeşimin eşi oldu.. sperm sayısı 1 milyondu. 6. ayında kardeşim hamile kaldı, hatta bebekleri 1 aylık oldu bile... | MashAllah,Allah bagislasin.Allah ol derse olur.Bizde sperm sayisi cok,ama fakat tutmuyor.inshAllah olur.Cok tesekkur ederim.
|
Mesajı Yazan: NİSAN//
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2012 Saat 09:30
Merhaba , benimde eşimde varikosel çıktı, şimdi başka doktor daha araştırıyoruz. hemen ameliyat olmasın dedik. Birde malum ramazan. ..
Ama doktorumuz çok umutlu konuştu %80- %90 başarılı geçen ameliyatlardır varikosel ameliyatları dedi. içimize umut doğdu bakalım Herşeyin hayırlısı. Allahh mübarek günlerde dualarımızı geri çevirmez inş.
|
Mesajı Yazan: *Elifce*
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2012 Saat 11:57
Merhaba, nisancım, benim İlk eşimde de (rahmetli) varikosel vardı.Ameliyat oldu, doktor çok az umut vermesine rağmen, ameliyattan 3 ay sonra tam netice alınıyorki 3 ay sonraki ölçümleri gayet iyiydi.Ama ameliyattan 5 ay sonra kendisisini kaza da kaybettik..Ameliyat çok zorlamıyor, biz bir gece hastane kalmıştık.. 2-3 gün içinde toparlanmıştı eşim.. düşün kayınvalidemlerle aynı binada olmamıza rağmen ameliyattan haberleri bile olmamıştı..:)))
30 yaş sınır bu ameliyatta bildiğim kadarı ile.. başarılı olunması açısından.. Bu mübarek günler hürmetine Rabbim sağlıklı bir ameliyat geçirmesini nasip etsin eşinin..
------------- http://lilypie.com"> 
|
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2012 Saat 15:07
NİSAN// Yazdı:
Merhaba , benimde eşimde varikosel çıktı, şimdi başka doktor daha araştırıyoruz. hemen ameliyat olmasın dedik. Birde malum ramazan. ..
Ama doktorumuz çok umutlu konuştu %80- %90 başarılı geçen ameliyatlardır varikosel ameliyatları dedi. içimize umut doğdu bakalım Herşeyin hayırlısı. Allahh mübarek günlerde dualarımızı geri çevirmez inş. | Merhaba canim.Allah yardimciniz olsun.Varikosel ameliyati cetin deyil.benim esim ameliyat oldu,2saat sonra evimize geldik.evde dusunurduk agrisi ola bilir,ama hec ne olmadi.agrikesici bile kullanmadi.hem ben bildiyime gore asagi testisin ozunu keserek olunan ameliyat iyi sonuc verir.tabi ki,bir de Rebbimizin isteyi.cunki bu ameliyat olup da o kadar hamile qalanlar var.doktorumuz ilac tavsiye etdi kocama,kullandi,sperm iyilesdi.bakalim ne olur.Rabbim hepimizi sevindirsin bu mubarek ay hatrina.
|
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2012 Saat 17:10
*Elifce* Yazdı:
Merhaba, nisancım, benim İlk eşimde de (rahmetli) varikosel vardı.Ameliyat oldu, doktor çok az umut vermesine rağmen, ameliyattan 3 ay sonra tam netice alınıyorki 3 ay sonraki ölçümleri gayet iyiydi.Ama ameliyattan 5 ay sonra kendisisini kaza da kaybettik..Ameliyat çok zorlamıyor, biz bir gece hastane kalmıştık.. 2-3 gün içinde toparlanmıştı eşim.. düşün kayınvalidemlerle aynı binada olmamıza rağmen ameliyattan haberleri bile olmamıştı..:)))
30 yaş sınır bu ameliyatta bildiğim kadarı ile.. başarılı olunması açısından.. Bu mübarek günler hürmetine Rabbim sağlıklı bir ameliyat geçirmesini nasip etsin eşinin..
|
Merhaba ,elifce . öncelikle başın sağolsun.verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. içime su serptin gerçektenn..
Ben zaten seni diğer konulardada takip ediyorum tavsiyelerilerine uyuyorum :) Özellikle bu varikosel çıkmadan önce adet dönemimde adaçayı içmemi önermiştin :)
Duaların için teşekkürler. Allah senin de gönlüne göre versinn.
|
Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2012 Saat 19:02
Merhaba.Konunu kendim acmisim,6agustostda,acan zaman cok umitsizdim.yazilacaklari merak ediyodum,moral olsun diye.tam 8gun sonra 14agustostda hamile oldugumu oyrendim,hem de dogal yolla.Cok mutluyum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Amin.Varikosel de onemli bi sey deyilmis,onemli olan Allahimizin ol demesi.
|
Mesajı Yazan: meryem
Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2012 Saat 20:48
Hayırlı olsun Milena.Rabbim dara düşenlerin yardımcısı olsun.
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2012 Saat 11:25
Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2012 Saat 12:42
*Elifce* Yazdı:
|
fatmacım bunu bilmiyordum, üzüldüm.. herşeyde bir hayır var demişler. şimdi eşin ve minik kızınla mutlu, upuzun ve sağlıklı bir hayat dilerim.
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2012 Saat 12:44
NİSAN// Yazdı:
Ama doktorumuz çok umutlu konuştu %80- %90 başarılı geçen ameliyatlardır varikosel ameliyatları dedi. içimize umut doğdu bakalım Herşeyin hayırlısı. Allahh mübarek günlerde dualarımızı geri çevirmez inş. |
amelyatlar genelde başarılı oluyor. sıkma canını eminim iyi olacak herşey.
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2012 Saat 17:01
burak7 Yazdı:
NİSAN// Yazdı:
Ama doktorumuz çok umutlu konuştu %80- %90 başarılı geçen ameliyatlardır varikosel ameliyatları dedi. içimize umut doğdu bakalım Herşeyin hayırlısı. Allahh mübarek günlerde dualarımızı geri çevirmez inş. |
amelyatlar genelde başarılı oluyor. sıkma canını eminim iyi olacak herşey. |
Teşekkürler Burak 7, :)
|
Mesajı Yazan: ogrtm
Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2012 Saat 18:05
benim de eşimde sperm sayısı 1 milyon çıkmıştı.varikosel ameliyatı oldu ve hamile kaldım bende 2 ay sonra.sakın moralinizi bozmayın herşey kafada rahatlıkta ve moralli olmakta.Allah verir inşllh sonrasında
|
Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2012 Saat 09:47
ogrtm Yazdı:
benim de eşimde sperm sayısı 1 milyon çıkmıştı.varikosel ameliyatı oldu ve hamile kaldım bende 2 ay sonra.sakın moralinizi bozmayın herşey kafada rahatlıkta ve moralli olmakta.Allah verir inşllh sonrasında |
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için , içim raahtladı.  biizmde 3 milyon ama morfoloji sıkıntısıda var. ameliyattan sonra oda düzeliyormuş sanırım :/
2 ay sizin kısa sürede düzelmiş. inşallah bizimde fazla bekletmezz :)
|
Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2012 Saat 10:54
NİSAN// Yazdı:
ogrtm Yazdı:
benim de eşimde sperm sayısı 1 milyon çıkmıştı.varikosel ameliyatı oldu ve hamile kaldım bende 2 ay sonra.sakın moralinizi bozmayın herşey kafada rahatlıkta ve moralli olmakta.Allah verir inşllh sonrasında |
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için , içim raahtladı.  biizmde 3 milyon ama morfoloji sıkıntısıda var. ameliyattan sonra oda düzeliyormuş sanırım :/
2 ay sizin kısa sürede düzelmiş. inşallah bizimde fazla bekletmezz :) |
canım evet kısa sürede düzeldi.bende çok ümitsizdim ama Allah verdi işte.ben eşime çok destek olmuştum onun pskilolojisi daha kötü olmuştu.sende cnm moralini hep yüksek tut eşinin.ben üzülüyrdum bazen ağlıyordum ama hep ondan gizli...
|
Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2012 Saat 14:35
ogrtm Yazdı:
NİSAN// Yazdı:
ogrtm Yazdı:
2 ay sizin kısa sürede düzelmiş. inşallah bizimde fazla bekletmezz :) |
canım evet kısa sürede düzeldi.bende çok ümitsizdim ama Allah verdi işte.ben eşime çok destek olmuştum onun pskilolojisi daha kötü olmuştu.sende cnm moralini hep yüksek tut eşinin.ben üzülüyrdum bazen ağlıyordum ama hep ondan gizli... |
ayy aynı benn.. bende hep gilzi gizli ağlıyorum. çünkü onda şuan ameliyat psikolojisi birde çocuk psikolojisi hepsi bir arada kafasına çok takıyor..
böyle kür falan herhangi birşey verdinmi eşine ? keçi boynuzu kürü vermiştim içmedi benimki sevmemiş :( mızmız biraz eşimm 
|
Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2012 Saat 01:00
canım benim eşim de çok mız mız ama keçiboynuzununçok faydasını gördük kesinlikle içsin.profesör de önerdi bize.
|
|