Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grip öksürük soğuk algınlığı nezle???

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41725
Tarih: 16 Kas 2025 Saat 15:45

Konu: grip öksürük soğuk algınlığı nezle???
Mesajı Yazan: Hilallll
Konu: grip öksürük soğuk algınlığı nezle???
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2013 Saat 19:35
Doktor bey 
47 aylık bir oğlum var bu sene kurban bayramından beri hastayız birkaç gün iyi sonra tekrar öksürük burun akıntısı falan filan çok şükür ateşimiz olmuyor ya da bi ölçek calpol rahatlatıyor;zaten genel durumu da iyi gözüküyor ama bu rahatsızlıklar canımı sıkıyor doktora da götürmedim sizin tavsiyelerinizle devam ediyorum ancak bu kadar uzun sürmesi korkutuyor(bu arada okula gitmiyor evde bakılıyor anne-baba öğretmen )
Bu kadar uzun süreli rahatsızlıklar için dikkat etmemiz gereken bir ayrıntı var mı onu sormak istemiştim
 selametle efendim

-------------
........

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2013 Saat 23:08
Uzun suremez. Grip, arkasi arkasina geliyordur. Bunu anlayabilmek icin, burnundaki sumuge bakacaksiniz. "Su gibi': ise, Grip yeni basliyor, koyulasmis, Bally gibi olmussa, sonuna geliyorsunuz demektir. Bunun arkasindan tekrar "su gibi" olmasi, yenisini isaret eder.

Mesajı Yazan: esra_kocabiyik
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2013 Saat 23:33
hocam benim dort yasindaki oglum da ayni sekilde..biri bitmeden digeri basliyor.ve genzi akkintisi ve balgami hic bitmiyor...artik hastalik gogse incek ddie endise etmeye basladim...demin bi konuda perebronu okudum..onsekiz kg.baslaasammi?

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2013 Saat 00:10
Perebron, oksurtup, balgamini rahat cikarsin diye verilir. GRIPTE VERILMEZ.. Eski mailleri okuyun. Kullanmayin dedigim ilaclari kullanmayin..

Mesajı Yazan: esra_kocabiyik
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2013 Saat 00:23
zaten artik grip belirtisi yok hocam.sadece balgam ve arada onu atmaya calisan bi oksuruk..genizde dolu buarada

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2013 Saat 00:34
O zaman; kullanabilirsiniz. Tok karnina verilecek, unutmayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat