KARIN AĞRISI
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54682
Tarih: 06 May 2025 Saat 12:17
Konu: KARIN AĞRISI
Mesajı Yazan: TUUUB
Konu: KARIN AĞRISI
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2016 Saat 07:07
Merhaba Kadir Bey, okul sezonuyla birlikte hastalıklarımız başladı.bir sene öncesi geniz eti problemimiz vardı.bugüne kadar geldik.bu aralar burun akıntısı öksürük tekrar eder oldu.5 gün önce sabaha kadar uyumadı kulak ağrısından.Dizlerinin ve arka kısımlarının ağrıdığını söyledi.Mucbur gittik .dr ortakulak iltihabı dedi ve agumentin verdi dolvenle.bende orta kulağa bu antibiyotiğin nüfus edip emediğini sordum.Kullanmamız gerek dedi.Bugün 6.gün ve karın ağrımız var.Göbek deliğinin alt kısmıyla vajinal bölgenin üst kısmını gösteriyor.Sabah ilacını verirken balgam geldi sanırım kustu.balgamla birlikte biraz çıkardı.Hala karnım ağrıyor diyor.ne yapmalıyım.Lütfen yardım edin.tahlil yaptırmalı mıyım
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2016 Saat 18:09
1- Grip esnasinda, Oztaki borusunun kapanmasi sonucu; Seroz Otit olusmus. Sadece Iliadin DAMLA ile duzelir, eski mailleri okuyun.
2- Karin agrisi; oksuruk sonucu, ic organlarinin silkelenmesi ile olan agrilardir.
DIKKAT: Ameliyatlik agrilarda; gelip-gidici agrilar OLMAZ... Agrilar devamli olur ve siddeti de devamli artar.
Ikinci bir ihtimal; gereksiz yere verilen Antibiyotik ishal yapmis olabilir.
|
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2016 Saat 18:10
aile hekimliğinde idrar tahlili yapıldı yarın belli olur dediler.Boğazı temizmiş.Çorba içerken tekrar kustu.kbb doktoruna kontrol için gittik dr antibiyotik yan etki yapmış olabilir dedi.kulağına baktı iyi görünüyor dedi.ilacı kes dedi.Kızım sürekli midem bulanıyor dedi.Ve tüm gün simit ve birkaç kaşık çorbadan başka birşey yemedi.Bu aralar çocuklarda salgın var dedi öğretmeni kusma karın ağrısı diye.Yarın bu durum devam ederse ne yapmalıyım?Ne önerirsiniz doktor bey?
|
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2016 Saat 18:14
Hep ayni yalanlar, ayni sahtekarliklar.
Hicbir ilaci kullanmayin.
Hayret ki; namuslu, durust bir KBB doktoruna rast gelmissiniz.
Arkadan ishal gelecek..
NOT: Her turlu kulak iltihabinda, cocukta "yeri-gogu" yikacak kadar aglamalar olur. Oyle agrisiz; Orta kulak iltihabi olmaz.
|
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2016 Saat 18:14
ishal yok hocam sadece midem bulanıyor kuscam diyor ama kusamıyor
|
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2016 Saat 18:18
Olabilir. Ilac vermeyin.
Idrar tahlilinde de uyanik olun, zira Turkiye'de idrarda Lokosit goruldu diye IYE teshis eden cok cahil var.
IYE oldugunda; NITRIT:(+) olur..
|
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2016 Saat 18:19
çok teşekkür ederim doktor bey.rahatlattınız
|
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2016 Saat 10:43
http://hizliresim.com/LZPDmj">
|
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2016 Saat 10:48
resim büyük gelmiş.dr problem yok sadece kum döküyor olabilir , bol sıvı içirin dedi.Siz ne düşünüyorsunuz Kadir Bey?Buarada kızım bugün iyi mide bulantısı geçti.sorun yok gibi
|
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2016 Saat 17:49
Resmin ustune gelip; "SOL" tiklarsaniz, resim kuculuyor.. (her zaman olmaz)..
Muhtemelen, (ishal yapici)zayif bir mikrop kapti, kendiliginden iyilesti..
Bu yuzden hep soyluyorum.. ATES yaninda;
Agizda pis koku ve Dil ustunde, kirli-pis bir pas tabakasi yoksa, 1 gun bekleyin.
|
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2016 Saat 18:03
Kadir Bey akşama doğru tekrar midem bulanıyor diye ara ara ağladı.Ağrıyla bulantıyı karıştırıyor gibi kızım.Arada çok nadir geğirir gibi oldu.Ağzı pis kokuyor.Dilinde beyaz tabaka var.Fakat ateş yok.Gece ateş olursa ne yapalım.Çocuk doktoruna götürmeye gerek var mı yoksa bekleyelim mi?Düne göre bir iki lokma fazla yedi.Fakat iştahı tm yerinde değil.Hayırlı akşamlar.
|
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2016 Saat 18:26
Kuvvetli bir isik altinda; dil ve bogazinin resmini gonderebilirmisiniz?
|
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2016 Saat 19:22
doktor bey şimdi uyuyor huzursuz.çekebildiğim zaman hemen göndericem.
|
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2016 Saat 20:15
http://hizliresim.com/R1yvr7">
|
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2016 Saat 20:19
ateşi biraz çıktı.38.7 gibi.huzursuz
|
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2016 Saat 22:53
Ates olmadan, bu sekilde "PAS" olmasi, Sindirim sisytemindeki bir hastaliga isaret eder. Ishal yapici bir mikrop kapmis, ishal basladiginda;sakin ilac kullanmayin.
|
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2016 Saat 06:44
Günaydın hocam ateşi biraz çıktı sonra normale döndü.Gece sağ kulağını gösterip ağrıyor dedi.Şimdi iyi gibi .Ara ara öksürük var.(Balgamlı) bahsettiğiniz mikrop bir problem yaratır mı?bu mikrobun anlaşılması için tahlil yapılması mı gerek?çocuk doktoruna gidelim mi?
|
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2016 Saat 07:22
yine midem bulanıyor dedi az önce.genel görüntüsü iyi.öksürük var ara ara.
|
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2016 Saat 07:25
yine midem bulanıyor dedi az önce.genel görüntüsü iyi.öksürük var ara ara.
|
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2016 Saat 07:53
kusma yok ishal yok doktor bey.sadece ara ara midem bulanıyor diyor
|
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2016 Saat 09:52
Aile hekimliğinde kulağı biraz kızarık dedi.ve " Cemper" 250 mg verdi.ben bactrim olmaz mı dedim.etki etmez bu ilaç iyi gelir dedi.kullanmadım sizden haber bekliyorum.Cocuk doktorundn randevu aldım.Gitmeli miyim?Kızım ara ara midem bulanıyor diyor.üzülüyorum
|
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2016 Saat 09:54
Aile hekimliğinde kulağı biraz kızarık dedi.ve " Cemper" 250 mg verdi.ben bactrim olmaz mı dedim.etki etmez bu ilaç iyi gelir dedi.kullanmadım sizden haber bekliyorum.Cocuk doktorundn randevu aldım.Gitmeli miyim?Kızım ara ara midem bulanıyor diyor.üzülüyorum
|
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2016 Saat 17:38
http://hizliresim.com/BvXV6Q">
|
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2016 Saat 17:41
http://hizliresim.com/NlVyrL">
|
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2016 Saat 17:48
Doktor bey iyi akşamlar sanki dilindeki tabaka azalmış.Bir iki saattir iyi gibi.Bir kere çok az ishal gibi yaptı ama az.midem bulanıyor demedi.Siz ne düşünüyorsunuz?gece rahatsızlanmazsa doktora götürmeyeceğim.
|
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2016 Saat 03:50
Bu durumda, hicbir sekilde doktora gozukmeyin, basiniza is acarlar.
|
|