Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

havale ve valium

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45552
Tarih: 23 Ara 2025 Saat 23:30

Konu: havale ve valium
Mesajı Yazan: Yasminal
Konu: havale ve valium
Mesaj Tarihi: 02 Eki 2014 Saat 13:00
iyi gunler kadir bey
uzun zamandir merak ettigim bir durumu sormak istiyorum .sizin ve tavsiye ettiginiz Dr.Hayriye hanim sayesinde kizim havale yuzunden verilen epilepsi ilaclarindan kurtuldu.bu konuda bir cok yabanci makale okudum hepsi sizi destekler goruslerde buraya kadar sorun yok .kizim 2.5 yasinda ilk iki havalesinde hemen kendine geldi bilinci acildi .ucuncu havalesinde hastanedeydik ve rektal olarak valium verildi havale basladiginda .saat gece 2 di ve atesi havale sonrasi 42 ye yukseldi .kizim sabah 8 e kadar kendine gelmedi uyku halindeydi .okudugum yazilarda havale sonrasi 1 saat icinde bilincin normale donmemesi normal degildir yaziyor. sorum su olucak kizim valiumun etkisinden mi sabaha kadar uyudu ? yoksa zaten geceydi uykusuna devam mi etti ? yoksa bilinci acilmadi mi sabaha kadar ? bu konu cok kafami kurcaliyor simdiden tesekkurler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Yasminal
Mesaj Tarihi: 02 Eki 2014 Saat 14:03
ben tunusta yasiyorum burda doktor ismine valium dedi ama uzerinde diazepen yaziyor ayni sey mi bilmiyorum

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Eki 2014 Saat 20:03
EGER; Hastaneye gitmese idiniz ve o SALAK doktorun verdigi ilaclari-Serumlari uygulamasa idiniz, cocuktaki "bilincin normale gelmemesi" olayini yasamazdiniz... Hep o SALAK doktorun verdigi ilaclar yuzunden oldu...
SAKIN; havale icin, Valium(Diazepen) kullanmayin.   
Benim yazilarimi okuyun, yoksa daha cok kaziklar yersiniz...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat