Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulak agrisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=55342
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 06:57

Konu: kulak agrisi
Mesajı Yazan: ebrar serra
Konu: kulak agrisi
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2017 Saat 17:55
Hocam merhabalar 
KızıM 4,5 yaşında 4 gündür oksuruktu.burun akıntısı yok.
Kresten geldi şimdi kulağım ağrıyo diye ağladı.illadin damla her iki burun deliğine 2 şer damla damlattim .sakız verdim.40 dk oldu hala ağrıyo diye ağlıyor.hocam ne yapalım lütfen yardım..

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2017 Saat 22:39
Hocam 1 ölçek ibufen verdim 5 saat sonra kulak ağrısı yeniden başladı.serum fizyolojik sıktım 1 saat sonrada illadin damlattim ağrı var diyo hala tekrar ne yapalım ?
Bu arada internette bir hata oldu aynı msj 3 kere gitti kusura bakmayin

Mesaj Tarihi: 12 Oca 2017 Saat 00:08
6 saat arayla 1 ölçek daha ibufen verdim:( uykudan uyandı kulağım diye yanağını da gösteriyor hocam dış mi kulak mi anlamadım sabah ola hayrola inş:((

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2017 Saat 03:43
Iliadin damlayi benim anlattigim sekilde, sirt ustu yatarken damlatacaksiniz. Eski mailleri okuyun.
gerekirse ( agri devam ediyorsa), Iliadin damlayi ek doz olarakda damlatabilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 12 Oca 2017 Saat 11:00
Evt hocam zaten hep sırt üstü hatta başı aşağıya biraz sarkık durumda damlatip 1-2 dk da bekliyoruz.
Sabah uyandığında ağrı yoktu çok şukur sadece dokunulunca yanağı kulak kepçesi aciyormus.bizi endişelendiren yanağının  agrisiydi.simdi doktora gittiler bakalım her ne kadar verdikleri ilaçları almasakta :))
İyiki varsiniz sayın hocam eski mailleri yalayıp yutsamda size yinede  danışmak istiyorum saygılar..

Mesaj Tarihi: 12 Oca 2017 Saat 19:38
SAKIN, ilac verirlerse, hicbirini kullanmayin.

Mesaj Tarihi: 12 Oca 2017 Saat 22:44
Kulağında kızarıklık gormus otit başlangıcı demiş 
ve antibiyotik klamoks birde kulak damla yazmış.(çok ağrı olursa alın diye eklemiş) serum fizyolojik ve illadin kullandığımizi babası belirtmiş onlara da devam edin demiş ..
Tabiki hiç birini almadik :) o hatayı bi kere yaptım geçen sene neler çektim hocam şuan gayet iyi rahat illadinle işi goturuyoruz burnu açık geçiyor şukur 

Mesaj Tarihi: 12 Oca 2017 Saat 23:27
Aynen oyle!!  Aradaki farki goruyorsunuz..  Verdiginiz ilaclarla, kendi paranizla rezil oluyordunuz.

Mesaj Tarihi: 17 Oca 2017 Saat 13:43
Kesinlikle..kulak ağrısı 3 günlük illadin ve serum fizyolojik ile son bulur:)sayın hocam size ne kadar tesekkur etsem azdır.
Geçen yıl bir kumpasin içindeydik hocam .kulak ağrısı 3 kutu antibiyotik rağmen geçmedi.kisa sureli işitme kaybı bile yaşadık .kulağa tüp takılması olayına kadar gidiyordu durum..
Ve en son macrol antibiyotiği kullanırken ,antibiyotige rağmen ateş dusmeyince ben uyandım :) ve sizi takibe aldım herkese tavsiye ediyorum .Allah size hayırlı saglikli sevdiklerinizle birlikte uzun ömürler versin.

Mesaj Tarihi: 17 Oca 2017 Saat 19:36
Zaten butun o ilaclarin verilmesinin sebebi BU!!! 
Sizleri ilaclarla iyice biktirip, sanki baska hicbir care kalmamis gibi, ameliyata razi edebileceklerini
saniyorlar... Butun Turkiye'yi dusunursek, %90 basarili da oluyorlar..
Sadece benim uyandirdiklarimla is bitmiyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat