Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bacak eğriliği

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36104
Tarih: 10 Eyl 2025 Saat 16:52

Konu: bacak eğriliği
Mesajı Yazan: yorgunanne1984
Konu: bacak eğriliği
Mesaj Tarihi: 30 Eki 2012 Saat 23:43
merhaba hocam 4 yaşındaki kızımın dizleri içe doğru yamukluk var bunun için ne yapmalıyız yürümesi normal doktora götürmelimiym...

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2012 Saat 00:05
birde hocam kızımın geceleri alt ıslatması devam ediyor minirin sprey demişsiniz bir yerde kullabilirmiyim ne kadar kullanıcam

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2012 Saat 18:25
1- Bacak egriligi derken; a) Ayak bilekleri degdiginde, dizler ayri kaliyorsa; "O-bacak". b) Dizler degdiginde, ayak bilekleri ayri kaliyorsa; "X-bacak" .   Yok bunlarin hicbiri degil, egrilik sadece dizlerin altinda ise; hicbir sey degildir. O-bacak veya X-bacak varsa, ( simdiye kadar hic almadi ise) hemen 1 ampul Dvit3 ignesinden icirin.
2- Minirin sprey; her aksam her iki burun deligine 1'er "fis" yapin, 1 kutuyu (erken iyilesme olsa bile) mutlaka bitirin. Tekrar isemeye baslarsa, tekrar ayni sekilde baslayin

Mesaj Tarihi: 02 Kas 2012 Saat 18:31
hocam minirin spreyi çocuk doktoru yazarmı çocuk nöroloğunamı götürmek
gerekli birde hocam kullananlar ilacı kesince şikayet devam ediyor diyorlar ilacın süresi varmı
bacaklarıda x bacak oluyor dizleri içe doğu dvt yeterlimi
i

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2012 Saat 22:21
1- Miniri ben de yazarim, hatta aile hekimi bile yazar. Tabii, ben Turkiye den ayrildigimdan beri Saglik bakanligi "Yeni icat cikartmadi ise".....
2-Hemen 1 ampul Dvit3 icirin, 3 ay sonra tekrar goruselim. Bu arada ayakta ve bacaklari yanyana (ciplak) dururken bir resmini cekin, mukayese icin kullaniriz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat