kızmın gözleri
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26121
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 22:53
Konu: kızmın gözleri
Mesajı Yazan: güneşimzf
Konu: kızmın gözleri
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2010 Saat 23:41
hocam eski maillere bakıp bulamadığım için sizi rahatsız ediyorum.kızım 3 yaşında.1 senedir gözlerinde geçmeyen arpacık var.kaç ayrı göz dr na gittik.hepsi farklı şeyler söyledi,biri amelyat dedi,biri ilacı yok dedi,diğri ilaç verdi geçmedi...tam geçti diyordum son 4 aydır yoktu bu sabah sağ gözünde hem altta hem üstte tekrar çıkmış:(çok kızarmış,hatta mor gibi..yaptığım tek şey rezene çayıyla pansuman..hocam bana bu konuda yardımcı olursanız çokkk sevinicem,çok bunaldık 1 senedir uğraıyoruz yok çözüm,geçen senede bu zamanlar çok kötü bişekilde başlamıştı sonbaharla bir ilgisi olabilir mi?vakit ayırdığınız için çokk teşekkürler..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2010 Saat 11:30
Arpacık, vücut direnci ile alakalıdır. Mikrobik bir hadise değildir, antibiyotiklere veya antibiyotikli göz damlalaına cevap vermez. Bir diş sarımsağın uç kısmını kesin ve ıslak sathı "arpacığın" üstüne sürün, 1-2 defa sürmekle bile geçer.
|
Mesajı Yazan: güneşimzf
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2010 Saat 12:37
hocam kızımın bağışıklık sisteminin güçlü olduğunu düşünüyorum,yani düşünüyordum değil de o yüzden mi çıkıyor?sizi tanımadan öncede ilaç kullanmadım diyebilirim,eczaneden alırdım antibiyotikeri piskolojik olarak rahatlardım,dolapta dururdu ama ballı limon ve zencefille 3 yaşına geldi ilaçsız,sizi tanıyınca daha çok rahatladık tabiki çok teşekkür ederim.sorum şu bağışıklık sistemini güçlendirmek için bişey yapmalımıyım,vitamin eksikliği diyen bile oldu ama inanmadım,yemek seçmez herşeyi yer yeteri kadar yer.et süt yumurta beslenme sıkıntısı yok,anlayamadık hocam tam geçti diyoruz yine çıkıyo
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2010 Saat 13:02
Tek yapabileceğiniz; istirahat ve proteinli gıda.. Siz hele bir şu "sarımsağı" bir deneyin.
|
|