Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

mukoral(öksürük ve terbiye verme)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35617
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 04:53

Konu: mukoral(öksürük ve terbiye verme)
Mesajı Yazan: eflalim
Konu: mukoral(öksürük ve terbiye verme)
Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2012 Saat 10:19
İyi günler dr bey,oğlum 16 aylık 5 gündür öksürüyor bende öksürüyorum sadece öksürük ateş burun akıntısı vs. yok hafif bir öksürük ama gelin görün ki babası her zamanki gibi öksürüğünün üçüncü günü akşam öksüryor diye acile götürdü benim itirazlarıma rağmen daha önce ballı limonlu su cold mix ve serum fizyolojikle ateşli öksüğünü ilaçsız atlamıştık buna rağmen beni dinlemdi acildeki uzman dr da zaten durumu önemsemedi bile serum fizyolojk ve mukoral şurup verdi bol sıvı tükettirin dedi ilacı ilk gün kullanmadım ama babası kullanmamı istiyor akşam ve sabah verdim serum fizyolojiği kullanmadım çünkü burnu tıkalı değil akıntıda yok mukoralı kullanmamda bir sakınca var mı günde üç kere yarım ölçek,öksürüğü sadece bir kere gece oldu gündüzleri arada bir öksüsüyor akşamda nöbet şeklinde tutuyor.

Birde daha öncede terbiye verme konusunda sormuştum siz ağaç yaşken eğilir demiştiniz,beni artık hiç dinlemiyor yapma dediğim herşeyi yapıyor etrafında benim koyduğum kuralları bozacak kimse yok yani büyüklerimiz var da terbiyeme karışmıyolar ama buna rağmen hiç durmuyor hiç dinlemiyor 16 aylık bir bebekten çok şey mi bekliyorum hayır demeye kural koymaya devam edeyim mi hayırlarım ters mi tepti acaba?

şimdiden teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2012 Saat 11:47
1- Mucoral'i kullanmayın, yoksa  bronşlarda darlığa sebep olacak, hırıltıları başlayacak.
2- Biraz babayı devreye sokun. O kötü polisi, siz iyi polisi oynayın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat