Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

burun akıntısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35446
Tarih: 30 Ağu 2025 Saat 04:19

Konu: burun akıntısı
Mesajı Yazan: asumanduru
Konu: burun akıntısı
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2012 Saat 10:04
kızımın ıkı gundur burnu akıyor ve sureklı hapsırıyor dun cocukuzmanına goturdum sadece sinomarin diye sprey verdı kullandım ama 6 aydan kucuk bebeklerde kullanılmaması gerekıyormus ızım 3 bucuk aylık herhangı bısey olur mu??

-------------
duru

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2012 Saat 10:58
İçerik olarak bir zararı yok. Sprey olduğu için, bu aydakilere rahatsızlık verebilir...  Serum fiz damlaları ( Gifrer, Tonimer, PHYmer gibi ) tercih ediyoruz.

Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2012 Saat 18:27
ben kullandım kullanmaya devam edebılırmıyım?

-------------
duru

Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2012 Saat 18:29

doktor bey dun ıttıgım cocuk uzmanı ek gıdalara artık erken baslandıgını soyledı 5.aydan ııbren baslayabılırmısım allerjı reaksıyonları azaltmak amacıyla sızce uygunmudur??

-------------
duru

Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2012 Saat 22:16
Tam tersi, Allerjik reaksiyonları azaltmak için, ek gıdaları GEÇ başlıyoruz. '80-'90 lı yıllarda 2 aylık bebeğe "sebze çorbaları" veriyorlardı, ne zaman geç vermeye başladılarda, şimdi erken vereceklermiş? Saçmalık.

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2012 Saat 12:04
ben hep yeni mezun doktorları tercih ederim bilgileri tazedir diye bu doktor da yeni mezundu.demekki yanlış yönlendirme yapıyorlar peki bitki çayının bebek için bi zararı olur mu?

-------------
duru

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2012 Saat 22:34
Gereksiz, faydasız, bazen de zararlıdır. Bitkisel olunca "masum" mu oluyor? Afyon veya Esrar da bitki, veriyormuyuz çocuklara?

Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2012 Saat 14:55
doktor bey kolay gelsin kızım 4 aylık diş çıkarıyor sanırım ön alt dişleri belirmeye başlamış ve emerken çok ısırıyor ne yapmam gerekiyor durum normal mi sadece anne sütü veriyorum ek bişey başlamam gerekrmi???

-------------
duru

Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2012 Saat 17:52

Bebeklerin; süt dişleri çıkarken yapabileceğiniz tek şey, (arzu ederseniz) "diş buğdayıdır". Gerisi, gereksiz, hatta bazen bebek için zararlı olabilir. Anne sütüne devam, ek gıda gerekmiyorsa, saf anne sütü verebilirsiniz. O doktorların ek gıdaları erken başlatmalarındaki keramet, doktora muhtaciyetin artacağı içindir. Artık kazık kadar çocuğu her ay götürmek zorunda kalırsınız. Eski maillere bakın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat