Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Karın agrisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=73117
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 21:31

Konu: Karın agrisi
Mesajı Yazan: limon kabugu
Konu: Karın agrisi
Mesaj Tarihi: 04 Tem 2022 Saat 07:01
Hocam kızım 2 gün önce yeşil sümüksü kaka yaptı o gece katın agrisi popoda ağrı ve ateş oldu sabah yine yumuşak kıvamlı kıl rengi sümüksü kaka yaptı ateşi devam etti poposuda kızarıklık yok ama çok acıyor diyor gaita testi verdik bişey çıkmadı ama enfekte olduğu çok açık kakası çok kötü kokuyo ve mukuslu bugünde aynı şikayetler devam ediyor buarafa kızım 2 yaşında 11 kilo

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Tem 2022 Saat 09:51
Dizanteri! Hemen Flagyl şurup başlayın. Günde:2 defa 1 ölçek, 5 gün verin. 

Mesajı Yazan: Pelin93
Mesaj Tarihi: 04 Tem 2022 Saat 13:31
Hocam Yeni mesaj yazma yerini bulamadim. Kizim 1 yasinda yatarak emziriyorm kulaklarina zarar verir diye okumustm gercekten yatarak emzirmenin bo zarari olur mu? Bide dis cikariyo heralde sürekli eli kulaginda icine falan sokuyo cekistiriyo ama huzursuzlugu cok yok calpol veriyorm arada yinede mu muayneye götürmem gerekirmi

Mesajı Yazan: Pelin93
Mesaj Tarihi: 04 Tem 2022 Saat 13:32
Hocam yeni mesaj yazma yerini bulamadm yatarak emzirmenin kulaklara bi zarari olurmu ? Öyle bi yazi okumustumda asli varmi ? Bide kulaklarini cekistiriyo prmak sokuyo calpol veriyorm dis cikarma kulaga vurur mu

Mesaj Tarihi: 04 Tem 2022 Saat 14:52
Hocam flgy bulamadım muadili bu ilaç başladım ama ateşi çok var tehlikeli olur mu dizanteride ateş çok halsiz 

Mesaj Tarihi: 04 Tem 2022 Saat 15:19
Hocam birde yoğurt vs istemiyor probiyotik aldım onuda çok az içti sürekli  inek sütü istiyor problem olustururmu sut vermem çok teşekkür ederim bilgilendirdingnz icin

Mesaj Tarihi: 04 Tem 2022 Saat 15:38
Ağzı neyi seviyorsa, onu verin. Probiyotik vermeniz gerekmiyor.

Mesaj Tarihi: 05 Tem 2022 Saat 07:41
Hocam tuvaletinde hafif kanda geliyor ama ishal şeklinde yapıyor  geceden beri çok bez değiştirdim bişey de yiyip içmiyor çok tedirgin oluyorum bu süreç böyle mi ilerler sadece anne sütü alıyor hocam birde 6 yaş 18 kilo ablasindada aynı şikayetler görülmeye başladı inada olaci vermeye başlayayım mi

Mesaj Tarihi: 05 Tem 2022 Saat 08:34
"Flagyl" muadili ne verdiler? Türk eczacılara hiç güven olmaz! 
Aynı şikayetleri olan HERKES ilacı kullanmalıdır. 20 kilo üstü, 2x2 ölçek 5 gün alır. 

Mesaj Tarihi: 05 Tem 2022 Saat 10:34
Nidazol verdi hocam 

Mesaj Tarihi: 05 Tem 2022 Saat 10:39
8 saat arayla vermemiz söylendi hocam birde

Mesaj Tarihi: 05 Tem 2022 Saat 12:11
Saçmalamış. 12 saat ara ile verilir. 

Mesaj Tarihi: 06 Tem 2022 Saat 22:31
 hocam kızımın karın agrisk bitmiyor 3 gün oldu ilacı kullanmalı dun ishal gibiydi ama bugün çok az diskiladi yeşil parçacıklı mukusluydu Crp 53 wbc  12.9 çıktı damardan antibiyotik verdiler bu kadar uzun süre katin agrisi olmasi normal mi hocam

Mesaj Tarihi: 07 Tem 2022 Saat 02:25
Hocam gece ateşi tekrar yükselmeye başladı bu ne bir türlü anlamadım iyilesmiyor da zamanla 

Mesaj Tarihi: 07 Tem 2022 Saat 09:13
O geri zekalı doktora bir sorun bakalım!! O damardan verdiği antibiyotik, kan-damar sistemi ile bütün doku
ve organlara ulaşacak da;barsakların içindeki kakaların arasındaki bakterilere nasıl ulaşacak. Saçmalamasın!!
 Hiç mi kafası çalışmıyor?
Tabii ki etkili olmaz. Zaten bu ahmak Türk çocuk doktorlarının tek bildiği şey, her ateşli hastaya Antibiyotik 
dayamaktır.. 
Oturun evinizde, Flagyl'e devam edin, kendiliğinden düzelecek.

Mesaj Tarihi: 07 Tem 2022 Saat 09:30
Sağolun hocam iyi ki varsiniz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat