Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Evlilikte aşkı taze tutmanın ipuçları

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Evlilik & İlişki
Forum Tanımlaması: (Evlilik & İlişki)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4356
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 22:06

Konu: Evlilikte aşkı taze tutmanın ipuçları
Mesajı Yazan: superisi
Konu: Evlilikte aşkı taze tutmanın ipuçları
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 15:41
 Aşk hayat boyu en çok mutlu eden ya da en çok  üzüntüye sürükleyen duygudur. Aşk kolay bulunmaz,zordur,çabuk biter;mum ateşini karanlığı yırtıp ışık saçması gibi önemli ve bir nefeste sönecek kadar naziktir.Aşk bir hazinedir;içinde kıymeti bilinmezken,dışarıda göreni özendirir.Böylesine güzel bir duyguyu yitirmeyi kimse istemez.Aşkımızı ilk günkü gibi taze tutmanın ipuçlarını bilmeliyiz.Matematiksel olarak: Acı+mutluluk=Aşk.
işte ipuçları:
    1-Aşkı taze tutmanın ilk kuralı  hep aynı kalmamaktır. Evlilikteki sorumluluklar sizi değiştirmemeli.Siz de değişmemelisiniz ki, aşkınız da  her daim tazeliğini koruyabilsin.
         2-Sürprizler çok önemlidir.
         3-Evliliğinizi takip edin,monotonlaşmasına izin vermeyin.Evlilik hayatınızın hep aynı seviyede, hatta zaman zaman düşüşler yaşayarak devam ettiğini farkettiyseniz hemen harekete geçip evliliğinizi yine doruklara taşıyın.
             4-İş hayatını eve taşımayın.
             5-Kendinizi bırakmayın.Her zaman bakımlı ve temiz olmaya özen gösterin.

-------------
ZÜLAL(Bookworm)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: suzi
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 16:02
Paylaşımın için teşekkürler...

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2008 Saat 12:51
canım  çocuğumun  ilk yıllarında  sorumluluklarım beni  biraz değiştirmişti. Ama zamanla,   çocuk büyüdükçe  yukarıdaki şıkları insan uyguluyor, ve uygulamasıda gerekiyor.
teşekürler Zülal.Clown

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesajı Yazan: laren
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2008 Saat 00:40

Bunlara ek olarak bende sunu söyleyeyim biz esimle bunu sikca yapiyoruz birbirimize notlar birakiyoruz ceplerimize dolaplarimiza posta kutusuna ve bazende banyo aynasina...

herkese tavsiye ederim

-------------
ASKLARIN EN GÜZELI SENSIN LARENIM
http://www.glitterfy.com/" rel="no follow">

Mesajı Yazan: hoşseda
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2008 Saat 14:26
İpuçları için teşekkürler canım Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up 

Yaseminin önerisi de güzel Wink Biz de mesajlaşıyoruz ama çoğu mesaj benden gidiyor LOLLOLLOL 

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2008 Saat 16:02
Süper ve Yasemin size de bayıldım.LOLLOL

Mesajı Yazan: duru
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2008 Saat 18:44
Bende eşim gelmeden önce mutlaka parfüm sıkar,saçlarımı toplar üstüme çeki düzen verir öyle karşılarımCool

-------------

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2008 Saat 11:07

emeğine sağlık canım,zaman zaman unutsamda çoğunlukla uygulamaya çalıştığım şeyler..

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: ALPELLA1
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2008 Saat 18:42
ClapClapClap ellerine sağlık
yasemin ne güzel ben alpere yapıyorum dediğini oğlum okulda uslu dur öğretmenini üzme seni seviyorum deyip formasının üzerine bırsakıyorumLOL

Mesajı Yazan: meral75
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2008 Saat 20:57
Unhappykendime tekrar toparlasam iyi olcak bu siralar kendime hiic bakamiyorum Embarrassedvalla utandim 3 aylik bebisim firsat vermiyo.. tesekkürler kizlarThumbs%20Up

Mesajı Yazan: RANA
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2008 Saat 23:48
bencede bazen cocuklardan kendıne bıle bakamıyorsun banyo yapmaya bılew vakıt bulamadıgım olduTongue

Mesajı Yazan: ismigul
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2008 Saat 13:14
herkes farklı bir hayat yaşıyor kendince..
önemli olan beraber yaşadığınız hayat arkadaşınızla aynı dili konuşuyor olmanız..
5 aylık kızım var.. doğum öncesi çok dikkat ederdim kendime, hamileliğimde de..
doğum sonrası malum kilolar ve vakit ayıramamak nedeniyle çok bırakmıştım kendimi,
ancak aşim hergün defalarca kulağıma "ne kadar güzel olduğumu" fısıldadı..
bir hafta önce kot pantolonlarımın ikisine girebildiğimi farkettim ve toparlandım.. Cuma günü kırıklarla dolu uzun ve gölge olan saçımı doğum sonrası ilk kez kuaförüme giderek kestirdim ve kızıla boyattım..
akşam eşim gördüğünde "HOŞGELDİN AŞKIM" dedi..
mutluluk bizim içimizde / elimizde / sevgimizde..

-------------
Özgül'ün annesi

Mesajı Yazan: gizem33
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2008 Saat 20:04
ClownClap

-------------
neşe

Mesajı Yazan: gizem33
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2008 Saat 15:13

canım bende elimden geleni yapıyorum ama eşlerdende bekliyoruz demi yaniClapClapClap

-------------
neşe

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2008 Saat 19:22
herşey karşılıklıdır sen bi yaparsan karşındaki 5 yapar ben ole gördüm en ufak bir ayrıntı bir not insanı ne kadar mutlu eder değilmi kendine yapılmasını istediğin şeyleri karşındakinede sen yap olumlu yanıt alacağına eminim
ellerine sağlık Clown

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesaj Tarihi: 08 Mar 2008 Saat 16:07
Teşekkürler kızlar.Hayatınıza fark yaratmak dileğiyle..

-------------
ZÜLAL(Bookworm)

Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 27 Mar 2008 Saat 17:56
Teşekkürler Zülal, kendi adıma önce güven sonra da huzur istiyorum bana ikisi yeter...

Mesajı Yazan: oğuzkağan
Mesaj Tarihi: 27 Mar 2008 Saat 21:43
ClapClap

-------------
[

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2008 Saat 01:11
ellerine sağlık canımClown

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: rüyabebek
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2008 Saat 14:42
tamam hepsi güzelde arkadaşlar ben degil kocamla bunları denemek saçımı tarayıp banyo yapıcak zaman bulamıyorum bazen düşünüyorumda biz çok uzaklaştık birbirimizden lüfen cevap yazın nasıl toplarım bu evliligi hayatımız çok monoton bazen hiç ilglenmiyo benimle bazen dünya güzeli bebegim diye seviyo bendemi bi eksiklik anlamadım haftada iki defa kuaföre gidiyodum ama kızım dogdugundan beri onbir ayda saysan bi elindeki parmak sayısını geçmez arkadaşlar benim ne yapmam gerektigini yazarmısınızCryCryCryCryCry

-------------
http://imageshack.us">

Mesaj Tarihi: 03 Nis 2008 Saat 17:22

Merveciğim bunlar evliliklerde muhakkak olur herzaman cicim ayları olmaz.Ayrıca önceden 2 kişiydiniz şimdi 3 kişisiniz.Erkeklerin bazıları  aile bilincine kolay alışamıyor.(çocuğum olduktan sonra eşim depresyona girdi ) Özellikle kızınla fazla ilgiliysen kıskançlık olabilir. Ama bunu erkekler kabullenmez. Aslında uzmanların bir görüşüne katılıyorum. diyorlarki evli çiftler senede 1 ay ayrı kalmaları evlilik bağını güçlendirebiliyor.Bence sorunu kendinde arama fazla üstüne gitme belki iş  yerrindede sıkıntı olabilir.ama yüreğinizde aşk ve sevgi varsa bunlar önemli değil. gelip geçici şeyler.

-------------
ZÜLAL(Bookworm)

Mesajı Yazan: hattat
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2008 Saat 01:02
paylasımın icin tesekkürlerClap

Mesajı Yazan: SUDEMK
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2008 Saat 13:25
Güzel tiolar. teşekkürler.

-------------
http://lilypie.com">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat