|
Tam bir sahtekar doktora catmissiniz.. Cokmu aradiniz???? 1- WBC(Lokosit):8.12 Kesinlikle VIRAL enfeksiyon var, Antibiyotik GEREKMEZ... 2- Idrar Tahlilinde, NITRIT:(-) ve bu aptal hala IYE var diyebiliyor.. 3- Turkiye'de artik BUTUN Laboratuvarlar, bu sahtekar doktorlarla danisikli-dogusuklu calistiklarindan; hic gormeseler bile, Lokosit ve eritrosit goruldu diye yazarlar.. Inanmazsaniz, ayni laboratuvara; idrar gorunumunde, cayli su gonderin, onda bile gorurler.
4- Kulturde; 100,000 Koloni ustu, hastaligi gosterebilir. 100,000 alti uremeler, DISARDAN BULASMADIR.. Ama doktor, sahtekarsa, bunu gormezden gelir.
Cocugunuz basit bir Grip geciriyor, Suprax vererek; isi siz rezil ettiniz. Verilen butun ilaclari kesin, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Anlasilan, eskiden yaptiklari ASTIM sahtekarliklarini millet ogrendigi icin, kendilerine baska sahtekarliklar bulmuslar.. Hic IYE olmadigi halde, her seferinde idrarda mikrop cikti diyecekler, -Sondali idrar almalar, Voiding Sistogramlar. - Ilacli Rontgen filmleri - Tomografiler.
- Hatta bobrek biopsileri bile isteyecekler.. NOT: O assagilik laboratuva soyleyin, Mikroskop incelemesi; Santrifuj edilmis idrardan yapilmaz... Santrifuj edilmis idrarda, bir tek; idrarin Kristalleri incelenir.. Aptallar, bu konuyu da hic bilmedikleri icin, dikkat edin, hicbir Idrar tahlilinde, Kristal yapi hakkinda tek bir kelime goremezsiniz..
|