Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

büyük bademcik ve geniz eti

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37488
Tarih: 29 Eki 2025 Saat 01:59


Konu: büyük bademcik ve geniz eti
Mesajı Yazan: kartanesi
Konu: büyük bademcik ve geniz eti
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2013 Saat 09:36
           Merhaba Hocam;
           Oğlumun bademcikleri çok büyük ve 2 senedir devam eden geniz etinden kaynaklı genellikle uykuda solunum problemimiz var.Bu sene yaklaşık olarak 2 ay boyunca rahat bir uyku uyudu oğlum(Sürekli horluyor ve tıkanıyor).Şu an ateşimiz yok,ama bademciklernin arasında ve üzerinde beyazlıklar gördük.Burun akıntısı hapşurma yok.Ama rahat olan solunum sıkıntımız gene başladı.Konuşması da dolu dolu.Genzinden konuşuyor sanki.
          Doktorların defalarca geniz eti ve bademciklerini aldırın demelerine rağmen aldırmadık.İliadin veya otrivine kullanıyoruz çok kötü olduğunda ama faydası olmadı.(Ama bu ialçlar sayeseinde en azından orta kulak iltihabı yaşamadık).Doktorlar sürekli gelişme geriliği,zeka geriliğine sebep olacağını söyleyip duruyorlar.Oğlum 4 yaş 3 aylık.16 kilo ve 100cm.
          1 ay önce boğaz enfeksiyonu sebebiyle doktor deposilin yaptırdı yaptırdıktan sonra 2-2,5 hafta boyunca o kadar rahat uyudu ki anlatamam,uyukusunda nefes alışverişini bile duyamadığım için tedirgin oluyordum .Horlaması kesilmişti nefes alışverişi rahattı şimdi gene başladı.2 yastığı eğimli hale getirip öyle yatırıyorum.Ama gene de çok sıkıntılı.
         Ne yapmalıyım Hocam?


-------------
http://imageshack.us/



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2013 Saat 19:23
Hele bu kisi bir atlatin, yazin bol-bol denize girsin, guneslensin,  seneye kis doneminde tekrar sikintilari olursa aldirin..Gelismesi; normal alt sinirda, biraz sut ve etli gida miktarlarini arttirin..



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat