kaka yapamama
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29224
Tarih: 18 Kas 2025 Saat 22:58
Konu: kaka yapamama
Mesajı Yazan: haydibebek
Konu: kaka yapamama
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2011 Saat 12:59
|
bebeğim 6 ay 12 günlük ve ek besine geçeli 2 hafta oldu ve ana öğünleri halen anne sütü hatta günde 1-2 kere yarım kase ek besin(yoğurt,meyve suyu,püresi,muz..) verip gerisini anne sütü veriyoruz,3hafta önce kilosu 7.550 grdı.10 gündür diş çıkartıyor ve iştahında bir azalma söz konusu ,ve kakasını altın sarısı ,cıvık ve her gün yapan bebeğim artık kaka yapamaz oldu doğru düzgün,bezlerini de daha az ıslatır oldu,7-8 bez ıslatırken şimdi 5e düştü.kaka da yapamıyor her gün çok çok az miktarda bezine sert koyu kahve renkte bir kaka bulaşıyor,her gün alttan bolca gaz çıkarıyor ve gzı çok kötü kokuyor.bunun sebebi ne olabilir sizce suyu mu az veriyorum ya da olması gereken bu mu,normal midir?3-4 tatlı kaşık su veriiyorum ama beni daha az emer korkusuyla çok da veremiyorum.sizce bu şartlarda kaç kere bezini ıslatmalı ve kakasının kıvamı ve rengi ne olmalı,ve ne kadar su verilmeli?
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2011 Saat 13:01
|
beni de 7-8 gündür çok az emmeye başladı,iştahsızlık var,sanırım dişlerinden dolayı emmek istemiyor..
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2011 Saat 19:20
|
Dişlerle bir alakası yok, meyvayı azaltın.. Fazla şekerli gıda aldığından açlık duymuyor ve gazı çok oluyor..
|
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2011 Saat 09:31
çok teşekkür ederim kadir bey,siz olmasaydınız biz ne yapardık.
|
|