Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yine ciban :(

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44795
Tarih: 29 Haz 2025 Saat 10:53

Konu: Yine ciban :(
Mesajı Yazan: nukusev
Konu: Yine ciban :(
Mesaj Tarihi: 18 Tem 2014 Saat 17:56
Hocam öncelikle hoşgeldiniz 
3 yaşındaki oğlumda yine ciban cikti hocam maalesef..
En Son mart ayında 3 tane yine bacagında cikmişti..antibiyotik ve batticon vermiştiniz
.tekrar onlaramı başlamam gerekiyor..antibiyotiksiz geçmezmi hocam :( neden tekrararlayip duruyor anlamadım..sizce nedendir? 
Teşekkürler 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Tem 2014 Saat 11:14
Hocam benide bilgilendirir misiniz lütfen :(

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Tem 2014 Saat 13:40
O iltihabi, temiz bir igne ile delip, bosaltin. Ustune Batticon surun. Antibiyotik gerekmez.

Mesaj Tarihi: 19 Tem 2014 Saat 13:46
Cok saolun hocam...peki 2 defadır tekrarlamasının nedeni nedir acaba?  vücudumu yapıyor yoksa yedikleriyle alakali olabilirmi? 

Mesaj Tarihi: 19 Tem 2014 Saat 13:52
Elbiselerinde veya temas ettigi Ev esyalarinda hala mikrop oldugunu gosterir..

Mesaj Tarihi: 19 Tem 2014 Saat 13:56
Hocam cok uzattım farkındayım ama ütülemeden hiç bir elbisesini giydirmiyorum..cok sık yıkıyorum..şöyleki önce sinek yada böcek isirmiş gibi oluyor hafif kaşıyor 2 gün sonra böle çiban gibi oluyor.başta bişey ısırmış Die müdahale etmiyorum..sonra bi bakıyorum çiban olmuş 

Mesaj Tarihi: 19 Tem 2014 Saat 15:58
Merak etmeyin, temizlige devam, biraz inatci bir mikroptur. Sadece giysileri degil, oturdugu, degdigi ev esyalarindan bile bulasabiliyor. Bu hale gelmeden, daha ufak bir kizariklik seklinde iken, hemen Batticon surun.

Mesaj Tarihi: 19 Tem 2014 Saat 19:54
Cok tesekkur ederim hocam..peki bu durum bir hastalıgı falan işaret etmiyordur değilmi?  bir arkadaşım kan tahlili yaptır belki şekeri vardır dedi.tedirgin oldum..
Saygılarımla 

Mesaj Tarihi: 20 Tem 2014 Saat 10:39
Onlar; "Her gordukleri sakalliyi babalari zanneden", enayiler... Kitapsiz egitim ile "Ozet Bilgi" ancak bu kadar olur. Bos verin onlara, siz beni takip edin.
Onlar once; TipI Seker hastaligi ile TipII Seker hastaligi arasindaki farki ogrensinler..

Mesaj Tarihi: 20 Tem 2014 Saat 11:15
Teşekkür ederim hocam.içimi rahatlattınız..buarada burnunun üstündede cikti dün itibariyle bu iltihablı sivilce gibi şişlik.orayada sadece batticon sürüyorum sanırım dogru yapiyorum dimi hocam?  3 yaşinda ergenliğe girmiş gibi anlamadım gitti :S

Mesaj Tarihi: 20 Tem 2014 Saat 11:37
Mikrop kapmis, Batticon surun...

Mesaj Tarihi: 20 Tem 2014 Saat 11:45
Saolun hocam... sürüyorum....teşekkürler..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat