Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ilaçlar hakkında(zyrtec,Rhinfant ve otrivine)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39846
Tarih: 03 Eki 2025 Saat 16:23

Konu: ilaçlar hakkında(zyrtec,Rhinfant ve otrivine)
Mesajı Yazan: sedaaytunc
Konu: ilaçlar hakkında(zyrtec,Rhinfant ve otrivine)
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2013 Saat 05:35

Hocam size ilaçlarla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum.

1. zyrtec şurup 10 aylık bebekte kullanılır mı? eğer kullanılırsa günde 1 ölçek midir?

2. Rhinfant burun damlası 12 aydan küçük bebeklerde kullanım şekli nasıl olmalıdır?

3.son sorum da kulak ağrısı, orta kulak iltihabı durumlarında otrivine burun spreyini 8-12 ay arası olan bebeklerde günlük kullanım şekli?

Şimdiden çok teşekkürlerrr değerli cevaplarınız için

Sevgiler

-------------
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2013 Saat 11:23
1- Zyrtec; 2 yaş altında kullanım hakkında bir bilgi yoktur. Zaten bu yaşta pekde gerek olmaz.. 2-12 yaşlar arasında, 1 ölçek(5ml) verilebiliyor, -10 aylık tan küçük çocuklarda bile, Astım var diyerek, dünyanın Allerji ilacı kullanıldığına göre, ve bir yan tesiri şimdilik görülmediğine göre , çok gerektiğinde kullanılabilir.
2- Rhinfant damlayı hiç kullanmadım, bilmiyorum. Her halde, ben Amerika'ya gittikten sonra piyasaya çıktı.
3- Otrivine veya İliadin damla (veya sprey) Kulak ağrısı olduğu durumlarda; günde 2x1 ( 3 gün) kullanılabilir.

Mesajı Yazan: sedaaytunc
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2013 Saat 12:30

teşekkürler kadir bey.

-------------
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat