Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Covit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=70847
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 19:27

Konu: Covit
Mesajı Yazan: Gulerumutayse
Konu: Covit
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2021 Saat 17:46
Hocam 11 gün önce eşim pozitif kisiyl3 okulun tuvaletinde karsilasmis karsilasmadan 2 gün sonra bacaklarinda ağri hissetmeye başladi.nitekim bundan tam 7 gün once test verdi pozitif çikti. Onu izole etmemize ragmen hepimize bulasti biri 1 yaş digeri 8 yas cocuklar 3 gün atesleri oldu. Ben de 4 gün önceye kadar hicbir sikayet yoktu. Önce bogazim yaniyo gibiydi.Dün burnum akiyodu gözüm sulaniyodu bugunde bunlar yine var ama atesim 37.3 u gecmedi.Bugun koku hic alamiyorum Evde bu sekilde atlatmayi dusunuyorum 2 gecedir başimda bir ağirlik var gibi başim agriyor hicbir ilac almadim sizim onceki cevaplarinizdan dogru yolda miyim test yaptirmadimbenden tekrar çocuklara bulasir mi acaba çunku 1 ýasindakimi emziriyirum ve hep beni istiyor ister istemez kucagima aliyorum baş agrim oldugumda novalgin alsam mi 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2021 Saat 19:14
Covid bulastiktan sonra, EN AZ 1 hafta sonra arazlar gorulur. Oyle, 1-2 gun sonra arazlar cikmaz. 
Emzirmeye devam.. Anne sutu ile antikor da veriyorsunuz. 
Novalgin alabilirsiniz. 

Mesajı Yazan: Gulerumutayse
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2021 Saat 19:41
Hocam ben oksuruk burun akimtisi baş agrisi koku tat kaybi gosteriyorum ama durumum iyi  benden tekrar cocujlara bulasir mi acaba bunu merak ediyorum. Hocam bir de sizin koronavirus testleri baslikli makalede ates cikmasi bagisikligin calistigini gosterir diyor benim atesim cikmadi ama oksuruk ve burun akintisi var

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2021 Saat 02:32
Belki de; Grip geciriyorsunuz. Ugrasmayin, ister;Grip olsun ister bu sekilde seyreden Covid olsun, bir sey
 yapilmayacak.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat