burun tıkanıklığı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40561
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 16:46
Konu: burun tıkanıklığı
Mesajı Yazan: emre27
Konu: burun tıkanıklığı
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2013 Saat 19:59
hocam öncelikle iyi bayramlar.4 yaşındaki oğlum kreşe gidiyor.bie haftadır burun tıkalı ve öksürük başladı ve gece uyurken ağzından yastığına akıntı var. iladin ve serum fiz.,bal -limon yaptım ne fayda ve eski maillerde okuduğum sicc nasal merhem de fayda etmedi.şimdi antep te acile gitsem ilk olarok antibiyotik yapcakalar.ateş yok , burun tıkalı , horlama , agızdan akıntı ve öksürük ne yapmalıyım.şimdiden teşşekkürler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2013 Saat 20:29
Yani, siz, benim soylediklerimi yapinca; Gribi tedavi edeceginizimi sandiniz? Gribin tedavisi yoktur ve en az ;2-3 hafta surer. Benim anlattiklarimla bu sureyi,-nisbeten- rahat gecirirsiniz. Sakin, diger ilaclarin yaptigi "sahte iyilik hali" ne aldanip, Antibiyotik, Soguk alginligi, Balgam inceltici, Astim, Allerji veya Oksuruk kesici suruplari kullanmayin...
|
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2013 Saat 20:45
agızdan uyurken sıvı gelmeside de grip kaynaklımır
|
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2013 Saat 20:48
birde iladini 3 gün kullandık pazertesiye kadar yarın (perşembe) tekrar kulnabilirmiiyiz.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2013 Saat 03:15
Uyurken, burnu tikali oldugunda, agizdan nefes alir ve agiz suyu akabilir. Burnu acildiginda, duzelir.
Eger "kulak agrisi" olursa, hemen Iliadin'e baslayin.. Sadece burun tikanikligi olursa, Serum Fiz kullanin..
|
|