Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Aşı karşıtlığı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69829
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 09:24

Konu: Aşı karşıtlığı
Mesajı Yazan: erhazan
Konu: Aşı karşıtlığı
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2021 Saat 14:28
Merhaba hocam, dr vernon coleman adında bir bireyin komplo teorileri var aşıyla ilgili olarak. Ve yayınladığı videolar da viral olmuş durumda. Söz konusu kişinin bu iddiaları karşısında bu insanlara ne söylemek gerekir bilemiyorum. Aşı olanların sonbaharda çoğunun öleceğini iddia ediyor kendisi. Yabancı kaynaklarda da kendisiyle ilgili güvenilir bir imaj söz konusi değil ama aşı sırası gelen yakınlarımızı rahatlatacak görüşleriniz bizim için çok önemli. Bu konudaki makaleniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ceynrose
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2021 Saat 18:35
Kusura bakmayin bende baska bir degil bikac doktorun asilar yuzunden bazi insanlarin kendini hayvan gibi hissetmeye basladiklarini ve hayvanlarin oldugu yerlerde gezmeye basladiklarinin tespit edildigini duydum asinin icinde bir hayvan geni varmis sozde.valla sali gunu asi randevum var bunlari duydukca ürküyorum.

-------------
batuhanım herşeyim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2021 Saat 21:15
Virusun içinde, "hayvan geni ha"!!!  Allah akıl fikir versin. 
Bizde zaten yeteri kadar "hayvan ruhlu" lar var! Aşıdan dolayı bu hisleri ortaya çıkanlar varsa, bu da onların
 bileceği bir iş. 
Bunları söyleyenlerin ne kadar SALAK ve CAHİL oldukları şuradan belli: İnsanlarda ve hayvanlarda genetık
yapı DNA şeklindedir, Coronaviruslar da ise, RNA şeklindedir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat