Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kizimda gecmeyen bas donmesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62948
Tarih: 11 Eyl 2025 Saat 00:05

Konu: Kizimda gecmeyen bas donmesi
Mesajı Yazan: Yasasinben
Konu: Kizimda gecmeyen bas donmesi
Mesaj Tarihi: 09 May 2019 Saat 18:52
Kadir hocam merhaba, 7 yasindaki kizim dun okulda son derste ogretmenine basinin dondugunu ve cok yorgun oldugunu soylemis. Geldiginde atesine baktim hemen ama yoktu. Tum aksam gozlemledim gayet keyfi ve istahi yerindeydi. Bugun yine okuldayken basinin dondugunu ogretmenine soyleyince hizla alip doktora goturdum. Kan ve idrar tahlilleri yapildi temiz cikti. Vertigodan suphelenip kulak burun bogaz doktoruna baktirdik herhangi bir sey cikmadi. Cocuk Norolojisinden randevu aldik yarin bakacak. Hala basinin dondugunu soyluyor, numara yapacak bir cocuk da degil, doktora anlattigi seyler bas donmesinin butun belirtilerini gosteriyor, sizce neden olmus olabilir. Cok endiseliyim. Birkac gun once bogaz enfeksiyonu icin antibiyotik kullanimimiz bitti. Bir alakasi var midir bilemiyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 May 2019 Saat 19:49
Bu sikayetleri; Cumartesi-Pazar oluyormu???  Belki "okul" dokunuyordur… 

Mesajı Yazan: Yasasinben
Mesaj Tarihi: 11 May 2019 Saat 10:07
Kadir hocam norolog inceledi herhangi bir bulgu cikmadi. Ama aksam uykuda gelen epilepsiden suphelenildi Eeg isteniyor. Kizim hala basinin arkaya dogru dusecek gibi oldugunu soyluyor, haftasonu oldu hala bu konuda israrci, ama bas donmesinden denge kaybetmek, dusmek vs yok. Sadece basim arkaya dogru dusecek diyor baska birsey demiyor. Epilepsinin belirtileri arasinda bu da varmis sanirim. Gercekten cok endiseliyim, zaten biz uyku sorunu yasiyorduk hep acaba diyorum simdi bu yuzden miydi? :(((

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat