Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızımın gelişimini değerlendirir misiniz?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14750
Tarih: 11 Eyl 2025 Saat 17:06

Konu: kızımın gelişimini değerlendirir misiniz?
Mesajı Yazan: gulay571
Konu: kızımın gelişimini değerlendirir misiniz?
Mesaj Tarihi: 02 Nis 2009 Saat 13:34
merhabalar kadir bey kızımın gelişimini değerlendirmeniz mümkün mü? kızım ceren şuan 2 yaş 5 aylık yani 2,5 yaşında boyu 96 cm kilosu 14,5 sizce annemin söylediği gibi zayıf bir çocuk mu benim iyi bakamadığımı söyleyip duruyor da. çalışan bir anneyim aslında ve kızıma da annem bakıyor. bence çok iyi de bakıyor. ama o herhalde beim akşam geldikten sonra çocuğu zayıflatmaya çalıştığımı sanıyor. sizce nasıl gelişimi? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

saygılarımla

-------------
Gülay YILDIZ

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 02 Nis 2009 Saat 13:43
kadir bey kusura bakmayın sormayı unuttum. bu arada kızım neredeyse 1 aydır hiçbirşey yemiyor. dün gündüz sadece 1 tas çorba içmiş akşam geldikten sonra da birşey yediremedim sadece çorbayla duruyor. sabah kahvaltı da yapmamış. bu durum 1 aydır deam ediyor. dr. muz vitagil şurubu verdi hem iştah açar hemde vitamin dedi. ama iştahında bir değişiklik yok. sizce ne yapmalıyım.  Thumbs Down  bu arada kızım 2,5 yaşında 96 cm ve 14,5 kilo.

-------------
Gülay YILDIZ

Mesaj Tarihi: 03 Nis 2009 Saat 17:26

cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler:)Smile

-------------
Gülay YILDIZ

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2009 Saat 20:07
Sanki eti ve sütü az alan bir çocuk gibi, Et ve süt harici gıdaları iyice azaltın. Eti ve süt oranlarını arttırın. Çorba ve sebzelerle uğraşmayın.

Mesaj Tarihi: 07 Nis 2009 Saat 15:19
Sütü hala biberonla içiyoruz günde 500 ml oluyor hergün akşamları bir parçada olsa et yiyor. çok fazla sebze yiyen bir çocuk değil. sizce öğünü nasıl olmalı. yani 1 günde neler yemeliki toparlasınUnhappy

-------------
Gülay YILDIZ

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Nis 2009 Saat 18:01
Sebzeleri en aza indirin. Büyüme çağındaki bir çocuk için önemli olan ettir, süttür. Geriside teferruattır.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat