Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

göz kayması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43987
Tarih: 21 Kas 2025 Saat 11:23

Konu: göz kayması
Mesajı Yazan: hulya125
Konu: göz kayması
Mesaj Tarihi: 11 May 2014 Saat 20:44
merhaba hocam 
1) 50 gunluk kızım var. göz kayması var. herkes fark etmiş. ben dile getırınce de vet var dedıler. bu goz kayması gecıcı mı acaba? ne yapmamız lazım
2) gunde 3-4 kez kaka yaparken su bı kac gundur 24 saat içinde 9-10 kez kaka yapıyor. son 15 gun dede 300 gram aldı. cok kaka yaparsa kılo az mı alır mı? ishalmı acaba ishalden bahsetmek için kac kez yapması lazım?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 May 2014 Saat 05:43
1- Isiniz mi yok Allahaskina!!! 50 gunluk bebekte, ne kaymasi??? Gozlukmu takacaksiniz?
2- Yeni Dogan ile ilgili makalemi ve eski mailleri okuyun.

Mesajı Yazan: hulya125
Mesaj Tarihi: 12 May 2014 Saat 13:06
doktor bey affınıza sıgınarak tekrar yazıyorum
kaka konusunda makalenızı ve eskı maıllere baktım. ilk 1 ay kaka sayısı 10 a cıkabılır. sonra 4-7 gunde bır kaka yapar demıssınız tabı bu anne sutu alanlarda. mama alanlar hergun yaparlarmış. bu soyleme gore benım kı 2 aya yaklastı. ve anne sutu alıyor. ama gunde 10 yapıyor. bır kac gundur ama.. bı de yeşilimsi oluyor. yeşil cok beslendeıgınden dıyelım.. ama bazı yazılarınızda hasta ıshalse bebek yeşil kaka yapabılır demıssınız. acaba benımkı ishaldenmı cok beslendiğindenmi. kaka sayısı da fazla ? kusura bakmayın emın omak ıstedım. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 May 2014 Saat 18:15
Sizinkisi: COK YEME KAKASI... Hasta olsa, hastalik bulgulari(Ates, kusma, sanci vs.) olurdu.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat